آشنایی با انواع رادیاتور شوفاژ، پره ای، پنلی، حوله خشک کن-بوتانب

لوله کشی نامناسب نیز از عواملی است که باعث سرد بودن رادیاتور می‌شود لازم است از یک متخصص کارآزموده به جهت لوله‌کشی بهره ببرید تا در آینده با مشکل روبه‌رو نشوید زیرا رفع این مشکل بسیار هزینه سنگینی را در برخواهد داشت هم‌چنین دردسرساز خواهد بود. از دیگر دلایل سرد بودن رادیاتور خرابی ترموستات می باشد، وظیفه‌ی ترموستات تنظیم دمای پمپ است. اگر قبل از موعد فرمان روشن شدن شعله را صادر کند شما با سرد شدن پکیج رادیاتور روبه‌رو می‌شوید. بنابراین باید ترموستات را تعویض و یا تعمیر کنید مجله خبری تاسیسات ساختمان برای این مورد می‌توانید از تعمیرکاران شرکت دیجی امداد رسان کمک بگیرید. فراموش نکنید که اگر شما هم پس از مشاهده نشانه هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ، خواستید نسبت به تعمیر رادیاتور اقدام کنید، کارشناسان خبره آچاره به این منظور در کنار شما هستند. در این مقاله با بررسی نشانه ها و علائم هوا گرفتن رادیاتور تلاش کردیم که پاسخ این سوال که علت هوا گرفتن رادیاتور پکیج چیست؟ شما با مطالعه این مطالب قادر خواهید بود تا در این شرایط روند هواگیری رادیاتور و شوفاژ را به‌راحتی پشت سر بگذارید.

اما عیب بزرگ این سیستم‌های گرمایشی، این است که تعویض آن‌ها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. شوفاژها و هم‌‍‌چنین رادیاتورها، از جمله ابزارها و تجهیزاتی هستند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابر این عامل می‌توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت می‌توان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می‌گیرد.

در سال ۱۳۵۷ این کارخانه در شهر اصفهان تاسیس گردید و یکی از نام‌های آشنای رادیاتورسازی در ایران شد. این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید. اگر از رادیاتور پره‌ای خریداری می‌کنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد.

رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ

با این کار جریان عمودی هوا متعادل می شود و گرمای تابشی رادیاتور بیشتر می شود . هدف از تولید و ساخت این نوع از رادیاتورها، کمک به حفظ طراحی داخلی و دیزاین واحدها می باشد.رادیاتورهای شیشه ای در سایزها و ابعاد مختلف طراحی می شوند، که مشتری می تواند بنا به سلیقه شخصی خود ابعاد و حتی طرح روی آن را انتخاب کند. به دلیل داشتن آزادی عمل در انتخاب طرح و نقش روی این رادیاتورها، بسیاری از افراد ترجیح می دهند برای همخوانی با دیزاین داخلی در منازل خود از این نوع استفاده کنند. در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد. هم‌چنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد می‌کنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید.

توان حرارتی هر پره (در صورتی که طول پره 8 سانتی متر باشد) 130 کیلو کالری می باشد. البته ما میتوانیم با استفاده از پنجره های UPVC دوجداره و شیر ترموستاتیک رادیاتور میزان تلفات حرارتی را کاهش دهیم ولی نمی‌توانیم آن را به طور کامل حذف نماییم. استفاده از شیر هواگیری خودکار رادیاتور باعث سهولت در عمل هواگیری می شود و بعلاوه خطر نشت آب از رادیاتور به مبلمان و اثاثیه را جدا کاهش می‌دهد. در رادیاتورهای دایکاست اکسترود روش تولید تلفیقی از هر دو روش فوق می باشد ، به این ترتیب که قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید می شود و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و سپس قطعه بالا ، وسط و پایین به هم متصل می شوند.

در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند. رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند. رادیاتور یک وسیله گرمایشی فلزی یا نیمه فلزی است که کاربردهای مختلفی دارد، اما در ساختمان ها از آن برای منتقل کردن حرارت آب گرم استفاده می کنند.

آلومینیوم همچنین از مقاومت بالایی در برابر فرسایش آبی و اکسید شدن برخوردار بوده و دارای طول عمر بالایی حتی در محیط های مرطوب مانند حمام می باشد. رادیاتورهای آلومینیومی به دو روش دایکاست و اکستروژن تولید می شوند. رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد.

  • می‌توان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود.
  • اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش می‌کند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند.
  • رادیاتورهای پنلی گردش آب کمتری نسبت به رادیاتورهای پره ای نیاز دارند.
  • چون معمولا سردترین مکان در اتاق نزدیک پنجره است و به علاوه از طریق درزهای آن ، امکان نفوذ هوا به داخل اتاق وجود دارد ، جایگاه و اندازه رادیاتورها با توجه به موقعیت پنجره مشخص می شود .
رادیاتور پره ای آلومینیومی بیش از نیم قرن است که یکی از رایج ترین و پرکاربردترین وسایل گرمایشی در بین مردم به شمار می رود. همانطور که از نام محصول پیداست، در این مدل پره هایی از جنس آلومینیوم کنار هم قرار می گیرند و میزان گرمایی که این مدل به محیط می دهد به تعداد پره های آن بستگی دارد. از آنجایی که رادیاتور آلومینیومی خاصیت ضد زنگ دارد، در موقعیت جغرافیایی و محیط های شرجی و مرطوب کمتر دچار خوردگی و پوسیدگی می شود.

رادیاتور ایران رادیاتور مدل Termo