آشنایی با انواع رادیاتور شوفاژ، پره ای، پنلی، حوله خشک کن-بوتانب

از مزایای این رادیاتورها می توان به عدم نیاز به لوله کشی و نصب و راه اندازی آسان اشاره کرد. طرز کار رادیاتورها به این صورت است که گرما از طریق سیستم های مرکزی همانند موتورخانه یا سیستم مستقل همانند پکیج ها و توسط آب گرم به رادیاتورها منتقل می شوند و با انتقال گرما به صورت جابجایی یا تابشی توسط رادیاتورها محیط پیرامون گرم می شود. پس از گذشت زمان و انتقال حرارت از رادیاتور به محیط دمای آب گرم درون رادیاتور کاهش پیدا می کند و دوباره از طریق مدار برگشت آب مجدد به موتورخانه باز می گردد و این سیکل دوباره تکرار می شود. انتقال آب گرم از موتور خانه ها به رادیاتور و بازگشت آن به موتورخانه توسط لوله های توکار انجام می پذیرد.

مرکز فروش کولر گازی و پکیج

البته به اذعان شرکت، قبل از عرضه در سه مرحله تست فشار، دو مرحله تست رنگ و یک مرحله تست شعله قرار می‌گیرند. رادیاتورهای ایران رادیاتور اغلب شامل 10 سال گارانتی ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش هستند. نوعی دیگری از رادیاتور ها نیز وجود دارند که عمدتا در داخل حمام مورد استفاده قرار می گیرند؛ این گروه از رادیاتورها را با نام رادیاتور حوله ای و یا حوله خشک کن می شناسند. رادیاتورهای حوله را در ابعاد و مدل های مختلف و از آلیاژهای آلومینیوم، فولاد، کروم و استنلس استیل می سازند. می توانید اندازه و ابعاد رادیاتور و جنس آن را متناسب با نوع کاربرد، محل قرار گیری و میزان ظرفیت مورد نیاز با توجه به فضای محیط انتخاب نمایید. ” برای دیدن سایر نکات و مطالب مشابه به سایت فامکو مراجعه نمایید.”

از این رو تمیز نگهداشتن هر وسیله ای مانند رادیاتور شوفاژ باعث افزایش طول عمر آن می شود. در صورتی که به هر دلیلی سطح بدنه رادیاتور خیس شد، باید سریع خشک شود تا از پوسیدگی آن در دراز مدت جلوگیری شود. به همین دلیل سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ به سرعت توانست جای خود را در میان بسیاری از خانه‌ها باز نماید. رادیاتور پنلی مجله خبری تاسیسات ساختمان کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است. بازدهی حرارتی بالا از وبژگی‌های اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب می‌شود. در واقع جرم گیری رادیاتور شوفاژ شامل چندین مرحله می‌باشد که برای انجام صحیح این کار می‌بایست تک تک مراحل را مو به مو انجام دهید.

  • از معایب رادیاتورهای پنلی می‌توان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگ‌زدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود.
  • رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود می‌آیند.
  • این نوع رادیاتور ها، فضای مفید محیط را اشغال نمی کنند و یک هوای گرمی را به محیط هدیه می دهند.

با وجود هوا در داخل رادیاتورها، بازدهی گرمایشی آن به شدت پایین می آید و گرمای لازم به محیط پیرامون منتقل نمی شود. برای انجام عملیات هواگیری رادیاتور، باید سیستم گرمایشی پکیج خاموش باشد. در یکی از دو سر انتهایی رادیاتور، کلیدی به منظور هواگیری وجود دارد. با پیچاندن و باز کردن این کلید، هوا به تدریج از رادیاتور تخلیه می شود. پس از اتمام هواگیری رادیاتورها، باید میزان فشار در پکیج بررسی شود و در صورت افت فشار، آن را باید در عدد ۱٫۵ بار تنظیم کرد.

رادیاتور های برقی برای مکان هایی که دارای مشکلات سیستم لوله کشی و گاز رسانی هستند، انتخاب مناسبی می باشد. از دیگر ویژگی های منحصر به فرد شوفاژ ها، می توان به هزینه های نصب و راه اندازی پایین، جا به جایی آسان اشاره نمود. با معرفی رادیاتور برقی، تا حدودی با راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ آشنا شدید. شما می توانید در روز های گرم سال که نیازی به سیستم های گرمایشی ندارید، آنها را جمع کنید. با جمع آوری شوفاژ ها، در فصول گرم سال، می توانید فضای مفید منزل یا اتاق کار را به حالت اولیه بازگردانید. در واقع آب از طریق لوله های رفت و برگشت بین شوفاژ و منبع حرارتی دائم حرکت کرده و بواسطه این سیکل چرخشی بدنه پنل گرم شده و گرما را به بیرون تابش می کند.

رادیاتورهای چدنی :