نکته آخر اینکه شیرهای رادیاتور را هیچ موقع نبندید و همه رادیاتور ها باز باشند و اگر هوا کمی گرمتر شد میتونید از پکیج درجه شوفاژ را کم کنید و اگر گرمتر شد بگذارید روی تابستانی و در تابستان هم فقط شیرهای رفت و برگشت زیر پکیج را ببندید. وزن آن برای هر متر مربع سطح حرارتی 10 کیلوگرم و هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 440 کیلوکالری در ساعت میدهد.این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحهای و پرهای ساخته میشود. در زیر پنجره یا کنار دیوارهای خارجی است .علت این است که توسط رادیاتور شوفاژ در فصل زمستان دائما گرما به اتاق افزوده می شود .ولی دمای اتاق بالا نمی رود و این دما ثابت می ماند .چون بخش بیشتری از گرمای تولید شده تلف می شود . این رادیاتورها از چدن ساخته می شوند و از گذشته تا به امروز مورد بهره گیری قرار گرفته اند. رادیاتورهای چدنی همانند رادیاتورهای آلومینیومی خاصیت ضد زنگ زدگی دارند و نسبت به رادیاتورهای فولادی مقام تر هستند.
ممکن است آلومینیومهای موجود در مسیر لوله کشی دچار خوردگی شده باشند. در این حالت، گاز هیدروژن تولید شده و متصاعد شدن گاز هیدرژن میتواند جریان آب سیستم را مختل کند. ممکن است مسیر لوله کشی از موتورخانه (پکیج) به شوفاژ یا لوله کشی درون شوفاژ سوراخ باشد. زمانی که شوفاژ هوا گرفته باشد، هوای موجود در مسیر رادیاتور باعث میشود تا آب گرم بهطور یکسان در همه قسمتهای آن پخش نشود؛ بنابراین قسمتهایی که آب گرم به آنها نمیرسد سرد باقی میمانند. آب داغ از طریق لوله کشی وارد شوفاژها میشود و آنها را گرم میکند. بعد از این که گرمای آب به اتاق منتقل شد، طبیعتاً دمای آب کاهش مییابد.
سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش. به خاطر داشته باشید که رادیاتور برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون رادیاتور جلوگیری می کند. به منظور ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص در ادامه به چند نکته در مورد محل نصب رادیاتور در منزل اشاره خواهیم کرد. بهتر است رادیاتورها در کنار دیوار و در زیر پنجره یا دیواره های سرد ساختمان قرار گیرند. بهتر است در محیط های مرطوب از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده شود.
در نهایت آب سرد توسط لوله برگشت به طرف موتورخانه یا پکیج برمیگردد و دوباره در معرض حرارت قرار میگیرد تا داغ شود. با اینکه شوفاژ نسبت به سایر وسایل گرمایشی منازل مانند بخاری و شومینه امنیت بیشتر و دردسر کمتری دارد؛ با این حال ممکن است با مشکلاتی روبهرو شود. یکی از این مشکلات که بسیاری از صاحبان رادیاتور شوفاژ را درگیر خود میکند، هوا گرفتن شوفاژ است. برای تهیه بهترین رادیاتور شوفاژ منزل، ویلا یا دفتر اداری خود بهتر است ابتدا به شناختی مختصر از انواع رادیاتورها، ویژگیهای آنها و … این مطلب جهت آگاهی و شناخت انواع رادیاتورهای شوفاژ و بهترین رادیاتور شوفاژ نوشته شده است.
رادیاتور شوفاژ چیست ؟
بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید. رادیاتورهای فولادی که پیش از این نیز به شما گفتیم توسط ورقه های آهنی ساخته می شود که ضخامت آن 25 میلی متر می باشد که ابعاد و اندازه های آن قابل تغییر می باشد. واضحترین نشانه هوا گرفتن شوفاژها، گرم نشدن همه قسمتهای آن بهصورت یکنواخت است. هوا بههمراه آب از سوراخ کوچکی که زیر شیر مخصوص هواگیری قرار دارد، خارج میشود.
بلوک های رادیاتور به صورت قالب ریخته گری یک تکه تولید شده و امکان افزایش یا کاهش در تعداد پره های یک بلوک وجود ندارد. از رادیاتورهای حوله خشک کن در محیط های مرطوب مانند حمام، استخر ها، سرویس های بهداشتی و غیره استفاده می شود. رادیاتورهای حوله خشک کن در ابعاد متفاوت به صورت عمودی از جنس استیل، آلومینیوم و فولاد و با ظاهری لوله ای شکل ساخته می شوند.
استفاده از این سیستم امروزه کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.عمل گرمایش در رادیاتور از طریق لوله های حاوی آب گرم دیگ انجام می پذیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را توسط جابه جایی منتقل می کند. بخشی از انتقال حرارت مجله خبری تاسیسات ساختمان رادیاتور هم بر اثر تابش ازسطح پره ها اتفاق می افتد. معمولا به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند و تعداد پره ها بسته به مساحت اتاق و اتلافات آن دارد.
ارسال نظر
توصیه می شود هنگامی که می خواهید این محصول را خریداری کنید، لوازم آن را نیز تهیه کنید. زیرا می توانید مطمئن شوید که برای قرار دادن این محصول در مدار گرمایشی خانه خود با مشکلی مواجه نیستید. درهم آمیخته شدن هنر و صنعت رادیاتور شیشه ای را به وجود آورده است. رادیاتور های شیشه ای با نام های دکوراتیو و صنعتی نیز شناخته می شوند. رادیاتور های شیشه ای نیز همانند سایر رادیاتور ها، به وسیله گرمای آب موجود در لوله های پشت صفحه دمای محیط را به درجه دلخواه می رسانند. بیشترین ظرافت و تکنولوژی در رادیاتور های قرنیزی به چشم می خورد.
در ساختمان این نوع سیستم ها به آب در حال گردش آب کثیف نیز گفته می شود که در موتورخانه ساختمان توسط بویلر به مقدار مورد نیاز حرارت میبیند و بعد از انتقال به رادیاتورها گرمای خود را به محیط پیرامون رادیاتور می دهد. از آن جایی که عملکرد رادیاتورها با استفاده از لوله کشی آب است، امکان نشتی آب در این تجهیزات غیر قابل انکار است. نشتی آب در رادیاتور به دو دلیل خوردگی رادیاتور و ترک خوردن خطوط لوله کشی اتفاق می افتد. در رادیاتورهای پنلی، کل رادیاتور تعویض می شود و در رادیاتورهای پره ای، فقط می توان پره آسیب دیده را تعویض کرد.
- به همین دلیل در مناطقی مانند مناطق مرطوب شمالی بیشتر از این رادیاتور استفاده میشود.
- اخرین ویژگی این رادیاتور، ۱۰ سال گارانتی است که میتوان به آن اشاره نمود.
- با پیچاندن و باز کردن این کلید، هوا به تدریج از رادیاتور تخلیه می شود.
- به طور کلی در زمستان در فضاهایی که کنترل دما و درصد رطوبت نسبی در آنها اهمیت زیادی ندارد میتوان از رادیاتور شوفاژ استفاده نمود.انواع رادیاتورهااز نظر شکل ظاهری به سه دستهی پرهای، تخت (پانلی) و لولهای تقسیم میگردند.
- عمده ترین مشکل رادیاتورفولادی این است که با گذشت زمان دچار خوردگی و زنگ زدگی می گردد.البته برای کاهش معایب آن در ساخت آن ازپوشش پلی استر ورقه های فولادی کمک می گیرند.