این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است. نحوه عملکرد این رادیاتورها به این صورت می باشد که المنت ها داغ می شوند و باعث به حرکت در آمدن روغن درون رادیاتور و انتقال حرارت گرما از روغن به محیط پیرامون می شوند. رادیاتورهای برقی در سایز های متفاوت تولید می شوند و آلودگی بسیار کمی برای محیط زیست دارند.
تمیز کردن بدنه رادیاتور شوفاژ
امروز قصد داریم به شما نحوه رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ را به طور کامل و به صورت قدم به قدم آموزش بدیم و اگر حتی کمی استعداد فنی داشته باشید امیدوارم در پایان این مقاله براحتی اقدام به شستشوی مسیر شوفاژ و جرم زدایی رادیاتورها نمایید . به عنوان مثال جرم ، براده فلزات و شن و ماسه ای که در سیستم مدار شوفاژ وجود دارد و با شروع فصل زمستان و فعالیت پمپ سیرکولاسیون به داخل پکیج کشیده میشوند همه باعث بوجود آمدن مشکلات بسیاری خواهد شد که با انجام این عمل این مسئله پیش نخواهد آمد . زمانی که هوای اتاق گرم می شود میزان رطوبت نیز کاهش می یابد، برای همین می توان در محیط هایی که میزان دما و رطوبت هوا اهمیتی ندارد از رادیاتور استفاده کرد. برای خرید مطمئن می توانید از نمایندگی آنرا تهیه کرده و با نصاب ماهر ، هم نصب را در زمان کمتری به پایان برسانید و هم از نظر کیفیت نصب مطمئن باشید. فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیدهای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری و جوشکاری می باشد.
به طور عمده رادیاتور های گرمایشی موجود در بازار ایران، ساخته ی کشورهای ایران، ترکیه، آلمان و ایتالیا هستند و بدیهی است که هر کدام از کیفیت متفاوتی نسبت به برندهای مشابه برخوردارند. در صورتیکه شما این محصول را از فروشگاه ها و برندهای معتبر خریداری کنید، می توانید صاحب محصول با کیفیتی شده و از خدمات شرکت ارائه دهنده از جمله نصب، راه اندازی، سرویس دهی، گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید. همچنین می توانید برای مشاوره و اطلاع از قیمت رادیاتور گرمایشی به روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. برای آشنا شدن با یکی از به روزترین و بهترین وسایل گرمایشی برای فصول سرد، در این مقاله قصد داریم دراین باره که انواع رادیاتور گرمایشی چیست صحبت کنیم.
رادیاتور پنلی ایران رادیاتور 180 سانت
البته اگر قرار باشد خانهای نوساز تحویل بگیرید نیز بهتر است از همان ابتدا در پی سیستمگرمایش خانه باشید. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانههای تولیدی دازد. رادیاتورهای پنلی پس از ورود به عرصهی رادیاتورها توانستند به خوبی جای خود را در بازار پیدا کنند و به سرعت مشتریان خود را یافتند. این رادیاتورها ویژگیهایی دارند که به وسیلهی آن توانستند رضایت مشتریان خود را جلب نمایند. سعی کنید در هنگام نصب و اندازهگیری، حداقل فاصلهی مجاز را بین کف رادیاتور و کف زمین در نظر بگیرید.
پیشنهاد داریم تا آخر مطلب راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ برای داشتن خریدی مطمئن و بهینه ما را همراهی کنید. از معایب رادیاتورهای پنلی میتوان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگزدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی مجله خبری تاسیسات ساختمان در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیبدیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرونبهصرفه در رادیاتور پنلی را از بین میبرد. از دیگر معایب رادیاتور پنلی میتوان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود.
- این دسته از سیستمها با نصب شدن در شوفاژخانه، میتوانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند.
- برای محاسبه ظرفیت رادیاتور پره ای آلومینیومی باید باتوجه به موقیعت جغرافیایی ، متراژ واحد مسکونی را در میزان بار حرارتی ( متر مربع بر ساعت ) ضرب میکنیم .
- جنس پرهها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است.
- در حوله خشک کن ها آب گرم از پکیج، موتورخانه و دیگر سیستم های گرمایشی به لوله های بدنه وارد شده و لوله ها بعد از داغ شدن گرما را به محیط انتقال می دهند.
- این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب میگردند.