انواع رادیاتور پکیج+ انواع رادیاتورهای موجود در بازار-بوتانب

ویژگی مورد توجه دیگر قیمت مناسب و نوع اتصالات و سهولت در نصب آن است. در ضمن حتما حواستان باشد که هر وسیله ای که می خرید از جمله رادیاتور می بایست از پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض مناسب برخوردار باشند. ازاين رادياتورها برای گرم کردن بعضی نقاط کم اهمیت مثل انباری يا گلخانه مصرف می گردد . برای اينكه سطوح گرمايي اين رادياتور را افزايش دهند اطراف لوله ها را به تیغه هايی (پره هايی) متصل می کنند.

پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل L24FF

وزن خالص پکیج های فوق ۳۸ کیلوگرم بوده و مصرفی برق آنها ۱۵۸ وات می باشد. از پکیج های دو مبدله برای ساختمان هایی که آب ورودیشان دارای سختی و املاح زیاد باشد و یا زیربنای ساختمان بیش از 120 متر باشد ، استفاده ی شود. توجه داشته باشید طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری) 64 متر مربع می باشد . در محلی که بخشی از مسیر دودکش دیواری به صورت افقی بیش از از ۲۵ سانتی متر باشد استفاده از پکیج های فن دار الزامی است در صورتیکه محل نصب پکیج در تراس یا فضای باز باشد نیز باید از پکیج فن دار استفاده نمود. توان حرارتی پکیج بایستی متناسب با فضای مورد استفاده برای گرمایش انتخاب گردد. در صورتیکه بخشی از مسیر دودکش پکیج دیواری بصورت افقی (بیش از 30 سانتی متر) باشد، استفاده از پکیج های فن دار الزامی است.

در صورتیکه محل نصب پکیج در تراس یا فضای باز باشد نیز استفاده از پکیج فن دار الزامی است. دیگ بخار، عنوان ابزاری است که از آن برای گرم کردن آب درون رادیاتور، استفاده می‌کنند. بنابراین آبی که قرار است وارد رادیاتور شود ابتدا توسط دیگ بخار، گرم می‌گردد. روزهای منتهی به فصل سرد سال که می‌شود اغلب خانوارها به یاد گرمایش خانه می‌افتند. البته اگر قرار باشد خانه‌ای نوساز تحویل بگیرید نیز بهتر است از همان ابتدا در پی سیستم‌گرمایش خانه باشید.

پکیج دیواری ایران رادیاتور سری M

زیبایی ظاهری و سادگی در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است. تنها ایراد این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پره‌ای نمی ‌توان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد نمود. گروه صنعتی ایران رادیاتور با سابقه 4 دهه درخشان جز اولین تولیدکنندگان پکیج دیواری از سال ۱۳۸۳ تاکنون مجله خبری تاسیسات ساختمان بیش از 40% سهم بازار را به خود اختصاص داده است. هزینه یک شوفاژ، شامل هزینه و قیمت نصب سیستم و هم‌چنین خرید آن است. در حال حاضر، قیمت رادیاتور شوفاژ فن دار با نوع بدون فن این تجهیزات، دارای تفاوت‌هایی است و بازه‌ها و رده‌های قیمتی متفاوتی برای هر یک توسط تولید کنندگان مختلف در نظر گرفته می‌شود.

  • این پکیج با دارا بودن راندمان حرارتی 93% و ظرفیت حرارتی خروجی kcal/h و معادل 24 kw می باشد، گزینه ای مناسب برای تأمین گرمایش و استفاده در منازل و اماکن اداری می باشد.
  • این عامل به برند و شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز وابسته است.
  • به علت استفاده از ورق گالوانیزه، نه سایش و نه زنگ زدگی در این رادیاتورها هیچ معنا و مفهومی ندارد.
  • در حقیقت، شوفاژها می‌توانند با تبدیل کردن انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، محیط مورد نظر شما را گرم نمایند.

​گروه تاسیسات لوکس هموار بهره گیری از کارشناسان مجرب در زمینه تاسیسات ساختمانی با ارایه انواع سیستم های تهویه مطبوع با مناسب ترین قیمت های بازار در زمینه ی فروش آنلاین انواع محصولات تهویه مطبوع آماده ارایه محصولات خود به هموطنان گرامی می باشد. طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری) 64 متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است. این پکیج دیواری دارای توان حرارتی بالا، KCal/Hr معادل 36 KW می باشند.

نهایتا تمام ویژگی‌های ذکر شده سبب می‌شود قیمت تمام شده این نوع رادیاتور بسیار کاهش پیدا کند. نصب بر روی دیوار رادیاتور پنلی یا پره ای با توجه به اینکه رادیاتور پنلی از آنجا که از فولاد ساخته شده است دارای وزن بیشتری می باشد اما با توجه به ساختار رادیاتور پره ای که از آلومنیوم است دارای وزن کمتری بوده و لذا فشار کمتری را به دیوار ساختمان خواهد آورد. رادیاتورهای پره‌ای از انواع پر طرفدار رادیاتورها محسوب می‌شوند. علت این امر آن است که همانطور که گفتیم می‌توانید با کم یا زیاد کردن پره‌های رادیاتور، آن‌ها را نسبت به محیط‌ مناسب‌سازی نمایید.

لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستم‌هایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت می‌کنند. رادیاتور پره ایآلومنیومی به دلیل واکنش بین مبدل حرارتی پکیج دیواری که از جنس مس می باشد با آلومنیوم تولید گاز هیدروژن می نماید که اصطلاحا از آن به عنوان هوا گرفتن رادیاتور یاد می شود که باعث فشار به پمپ پکیج دیواری و کم شدن عمر آن می شود. اما با توجه به جنس رادیاتور پنلی که از فولاد می باشد میزان هوا گیری در آن حداقل می باشد.

رادیاتور دیواری آلومینیومی

در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد. برای مثال 100 سانترادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پرهرادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود می‌آیند. لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنل‌ها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و …

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار