علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی رشته تاسیسات می توانند در دانشگاه های علمی و کاربردی دارای رشته تاسیسات ثبت نام کرده و به دنبال اخذ مدرک معتبر در این دانشگاه مشغول شوند. آموزشگاه دکتر رویت در راستای آموزش نرم افزارهای رویت و کریر به شما عزیزان، اقدام به ارائه پکیج های آموزش ویدئویی و برگزاری دوره های آموزشی می نماید تا افراد بتوانند مناسب ترین شیوه آموزشی را با توجه به موقعیت و شرایط خود انتخاب کنند. استفاده از نرم افزار رویت و نرم افزار کریر در کشورهای توسعه یافته ای همچون آمریکا، استرالیا و به خصوص کانادا سال هاست که رونق بسیاری پیدا کرده است. تخصص های مختلف در کشورهای پیشرفته ای همچون کانادا مخاطب خاص خودش را دارد، پس بدیهی است همه شرکت های بزرگ تاسیساتی به دنبال تشکیل یک تیم از افراد حرفه ای و متخصص می باشند. هینچنین سیستمها شامل یک دیگ بخار، کوره (مشعل) یا پمپ گرمایی برای گرمکردن آب، بخار و یا هوا می باشند که همه اینها در یک مکان مرکزی مانندموتورخانه در یک خانه یا اتاق تاسیسات در ساختمانهای بزرگ قرار میگیرند.
این دستگاه سومین دستگاه از ۸ نوع از انواع تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان های مختلف است که مزایا و معایب خاص خود را دارد. نکته کلیدی در رابطه با این سیستم این است که دمای هوا در هر نقطه ای از محیط مورد نظر که توسط این دستگاه تهویه می شود، به یک میزان برابر است. به این خاطر که همه نقاط از راه کانال به یک یونیت سردکننده و گرم کننده هوا متصل می شوند و وقتی هوا در این یونیت تهویه شد، به همه اتاق ها انتقال داده می شود. حال موضوع مهمی که مطرح می شود این است که چنین حالتی چه مزایا و معایبی دارد که مهمترین عیب آن این است که ایجاد دماهای متفاوت به طور همزمان در همه اتاق ها و سالن ها شدنی نیست و هوای سرد یا گرم همزمان و با یک دما در همه جا توزیع می شود.
چیلرها خود در انواع متنوع چیلر تراکمی آب خنک (آبی) ، چیلر تراکمی هوا خنک (هوایی) و چیلر جذبی طراحی و تولید می شوند. بویلرها نیز در انواع سیستم های آبگرم یا بخار داغ که توسط مشعل گازسوز ایجاد می شود ، طراحی و تولید می گردند. چیلر تراکمی و بویلر به همراه فن کویل و هواساز پر کاربردترین سیستم تاسیسات برودتی و حرارتی ساختمان ها هستند. استفاده از نرم افزار رویت، نرم افزار اتوکد و نرم افزار کریر در کشورهای توسعه یافته ای همچون آمریکا، استرالیا و به ویژه کانادا سال هاست که رونق و توسعه بسیاری پیدا کرده است.
تاسیسات حرارتی و برودتی
متاسفانه به رشته تاسیسات حرارتی و برودتی در دانشگاه آنچنان که باید، به طور عملی پرداخته نمیشود و دانشجو بعد از فارغ التحصیلی فقط با دانش تئوریک از دانشگاه بیرون می آید. به همین دلیل کسب مهارت و انجام پروژه های حقیقی قبل از ورود به بازار کار ضروری است. یکی دیگر از انواع سیستم های تاسیسات حرارتی و برودتی که امروزه از محبوبیت بالایی برخوردار شده است؛ فن کویل ها می باشد. توجه داشته باشید فن کویل معمولاً از دو قسمت فن و کویل تشکیل شده است که هر یک از آن وظیفه و کاربرد خاص خود را دارد.
- علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی رشته تاسیسات می توانند در دانشگاه های علمی و کاربردی دارای رشته تاسیسات ثبت نام کرده و به دنبال اخذ مدرک معتبر در این دانشگاه مشغول شوند.
- این اولویت ها شامل موارد اقتصادی ، متمایل کردن شرایط محیطی به شرایط استاندارد قابل قبول از نظر درجه حرارت ، رطوبت و میزان ذرات آلوده موجود در هوا و … است.
- همچنین شما از جمله افرادی خواهید بود که تقاضای بالایی برای عقد انواع قرارداد دریافت خواهید کرد و درآمد شما روز به روز افزایش خواهد یافت.
- شوفاژ یا رادیاتور یک نوع از سیستم های گرمایشی هستند که در هوای سرد استفاده میشود .
همانطور که از نام آن پیداست این دستگاه ها از یک فن و یک کویل ساخته شده اند که با ورود آب سرد به کویل و روشن شدن فن، هوا با برخورد به کویل، خنک می شود و برعکس آن حالتی است که آبگرم وارد آن شود و با روشن شدن فن، هوا اینبار گرم می شود. این سیستم حرارتی و برودتی مزایای زیادی در سیستم تهویه ساختمان ایجاد می کند که پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با خصوصیات و طرز کار آن مقاله زیر را مطالعه بفرمایید. بهتر است بدانید کولر گازی ها دارای دو عملکرد گرمایشی و سرمایشی می باشد که شما به راحتی می توانید در فصول مختلف سال از تهویه مطبوع مناسب آن بهره مند شوید. توجه داشته باشید کولرگازی ها معمولاً در انواع مختلف و ظرفیت های متنوعی تولید و روانه ی بازار میشود. در این صورت بازار کار رشته مجله خبری تاسیسات ساختمان و برودتی برای شما رضایت بخش خواهد بود.
دوره آموزش مجازی تاسیسات حرارتی برای شما توسط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان تهیه شده، تا به آسانی اینترنتی ثبت نام کنید. دانشگاه آزاد واحد تهران نیز از این قائده مستثنی نیست و متقاضیان علاقه مند به ثبت نام و ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد تهران می توانند رشته تاسیسات تبرید را بدون نیاز به شرکت در کنکور به صورت کاردانی پیوسته انتخاب کنند. علاقه مندان برای تحصیل در رشته تاسیسات باید این رشته را بعد از گذراندن سال نهم دوران تحصیل خود انتخاب کرده و از دو طریق یکی شاخه فنی و حرفه ای و دیگری شاخه کاردانش در رشته های مختلف تاسیسات به کسب مهارت های لازم بپردازند.
در ساختمان ها از سیستم تاسیساتی حرارتی و برودتی مختلفی استفاده می کنند که با توجه به نوع کاربری، شرایط محیطی و شرایط اقتصادی، کارفرما اقدام به استفاده از آن سیستم می کند. این نوع سیستم ها می تواند به صورت کانال کشی هم ایجاد شود که داخل سطح خنک کننده یا گرمایش از درون لوله ها جریان داشته باشد تا سطح را خنک یا گرم کند. برای دستیابی به دمای سطح مطلوب برای فرایند خنک کننده و گرمایش ، لوله ها با سطح بزرگ مجاور تماس گرفته می شوند. فرآیند انتقال حرارت عمدتاً توسط حالت تابش بین ساکنان و پنل های تابشی و حالت همرفت طبیعی بین هوا و پنل ها انجام می شود. رشته تاسیسات ساختمانی از جمله رشته هایی است که حتی می توان تا مقطع دکترا در دانشگاه های داخلی و خارجی به ادامه تحصیل در آن پرداخت. اما امسال ما شاهد بر گذاری آزمون برای برخی از رشته های فنی و حرفه ای در دانشگاه ها هستیم.