این امر خصوصا زمانی اتفاق میافتد که رادیاتور از جنس فولاد باشد. معمولا در رادیاتورهایی که از جنس آلومینیوم هستند، این اتفاق نمیافتد. عیب دیگر استفاده از رادیاتورها، زمانی به چشم میآید که این وسیله دچار آسیب و سوراخ شدگی شود.
در این میان عمده رقابت بین رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای می باشد. حال قصد داریم در این نوشتار مقایسه ای میان رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای داشته باشیم. رادیاتورها و یا شوفاژهای پرهای، نوع دیگر این مجله خبری تاسیسات ساختمان سیستمهای گرمایشی هستند. این سیستمها طول عمر و دوام بسیار بالاتری نسبت به سایر انواع این محصولات دارند. از طرف دیگر، شوفاژهای نوع پرهای از قدیمیترین و با سابقهترین نوع شوفاژها به شمار میروند.
رادیاتور پنلی، رادیاتور پرهای و لولهای از انواع رادیاتور هستند. در سیستم حرارت مرکزی شوفاژ و در محلی به نام موتورخانه و یا شوفاژخانه، برخی از تجهیزات، به کار رفته است. این دسته از سیستمها با نصب شدن در شوفاژخانه، میتوانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند. معروفترین شرکت تولید کننده خط تولید تمام اتوماتیک رادیاتور پنلی LEAS می باشد. این شرکت اصلیتی ایتالیایی دارد که خط تولید آن در چند برند تولید کننده رادیاتور پنلی فعال است . رادیاتور پنلی ایساتیس و لورچ مجهز به خط تولید LEAS ایتالیا می باشد.
می توان گفت تهیه رادیاتور پنلی از یک تولید کننده معتبر داخلی می تواند خیال شما را از بابت گرمایش منزل مسکونی یا محل کار شما تا سالها راحت نماید . حتما به این نکته توجه داشته باشید که محاسبه رادیاتور پنلی بسیار حائز اهمیت می باشد و پیشنهاد می شود برای این کار حتما از کارشناسان خبره کمک بگیرید. پکیج دیواری ایران رادیاتور سری E با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 130 مترمربع مناسب می باشد. بطور کلی نصب و راه اندازی و خدمات بعد از فروش کلیه پکیج های دیواری ایران رادیاتور باید فقط توسط شبکه گسترده سرویسکاران مجاز این شرکت که دارای بیش از 1000 شعبه در سراسر کشور میباشند انجام گیرد.
پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در دو نوع تک مبدل و دو مبدل موجود می باشند. در پکیج های دیواری تک مبدل یا بی ترمیک ایران رادیاتور، مبدل تعبیه شده از نوع دوبل بوده و همزمان دو وظیفه تامین آبگرم مصرفی و هم چنین گرمایش ساختمان را بعهده دارد. ساختار این پکیج ها به گونه ای می باشد که آبگرم مصرفی (بهداشتی) و همچنین آب سیستم گرمایش، هر دو بر اثر تماس مستقیم با شعله مشعل گرم می شوند. قطر لوله های مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری گازی ایران رادیاتور مدل L28FF برابر ۳/۴ اینچ و قطر لوله های آب گرم و سرد در این پکیج ها ۱/۲ اینچ می باشد. حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معادل 3 bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل 10 bar می باشد.
رادیاتور
خرید رادیاتور سانیکا و خرید رادیاتور ایران رادیاتور،خرید رادیاتور تهراناز نمونههای قابل توجه در این زمینه به شمار میروند. امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است. قطر لوله های آب گرم و سرد در پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF برابر با 1/2 اینچ، قطر لوله های مدار گرمایش برابر با 3/4 اینچ و همچنین قطر لوله ورودی گاز در این پکیج ها 3/4 اینچ می باشد. قطر لوله های آب گرم و سرد در پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF برابر با ۱/۲ اینچ، قطر لوله های مدار گرمایش برابر با ۳/۴ اینچ و همچنین قطر لوله ورودی گاز در این پکیج ها ۳/۴ اینچ می باشد.
بهترین رادیاتور ایران رادیاتور
عملکرد پکیج ها در تابستان بدین گونه است که پکیج هنگامی شروع به فعالیت می کند که نیاز به آب گرم باشد. هنگامی که شیر آب گرم باز می شود، سنسور فشار مشعل را روشن می کند و پس از بستن شیر آب گرم پکیج خاموش می شود. آبی که گرم شده و سپس توسط پمپ به سیستم لوله کشی وارد شده است به رادیاتور وارد میشود. سیستم شوفاژ برای ایجاد حرارت و گرم نمودن آب، از اجزا و بخشهایی به وجود آمده است.
- عملکرد پکیج ها در تابستان بدین گونه است که پکیج هنگامی شروع به فعالیت می کند که نیاز به آب گرم باشد.
- در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراینرسوب گداری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد.
- برای اينكه سطوح گرمايي اين رادياتور را افزايش دهند اطراف لوله ها را به تیغه هايی (پره هايی) متصل می کنند.
- حال قصد داریم در این نوشتار مقایسه ای میان رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای داشته باشیم.
کارایی و راندمان بالا، مصرف کمتر انرژی و کاهش میزان رطوبت در حمام از نکات خوبی است که می توان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. رادیاتورهای پنلی نسل جدید رادیاتورهای فولادی هستند؛ البته سعی شده تمام اشکالاتی که در فولادیها وجود دارد، در این پنل اصلاح شود و کارایی و عمر مفید آن افزایش پیدا کند. این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب میشود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است.