تأسیسات ساختمانی آشنایی با تأسیسات اصلی برای تجهیز یک ساختمان-بوتانب

مهمترین اصل در زمان طراحی آبنما نازل های آن هستند که در واقع ویژگی های آبی زیبایی را ایجاد می کنند و باید ابتدای اجرای سیستم لوله کشی و انتخاب پمپ مکش بر اساس میزان فشار و تقاضای آب بررسی و طراحی شوند. یکی از مهمترین بخش های تاسیسات مکانیکی در ساختمان به تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مربوط می شود. این بخش از تاسیسات محیطی راحت از نظر دمایی و کیفیت هوا در داخل ساختمان ایجاد می کند. تاسیسات مجله خبری تاسیسات ساختمان مکانیکی ساختمان شامل مجموعه ای از سازه ها و تجهیزات است که سیستم های داخلی ساختمان را به منظور بهبود آسایش برای زندگی و کار ساکنین فراهم می کند. به همین دلیل ما در این مطلب جامع به معرفی انواع تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ساختمان به همراه کاربرد و روش طراحی آن ها پرداخته ایم. پس اگر قصد احداث ساختمان دارید، اما برای طراحی تاسیسات آن نیاز به اطلاعات دارید، تا انتها با ما همراه باشید.

همچنین روشن کردن زیرکابینت ها در آشپزخانه از جمله نورپردازی موردی است. مطلب نحوه لوله کشی آبنما را مطالعه کنید تا توضیحات جامع تر در این خصوص را به دست آورید. وقتی آب توسط پمپ مکش شد به توزیع کننده آب می رسد، این بخش وظیفه دارد تا آب دریافتی از پمپ را به چندین جریان شاخه دار تقسیم کند. نکته مهم در زمینه طراحی توزیع کننده آب این است که باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا مقاومت اصطکاک آن کم شده و از تلاطم آب جلوگیری کند.

یک مهندس تاسیسات کیفیت هوای فضای داخلی(IAQ – Internal Air Quality) یک اتاق یا یک مجتمع را با کنترل درجه حرارت، رطوبت و جریان هوا، بهینه می‌کند. سیستم‌های گرمایش و سرمایش هوای داخل اتاق را مطبوع می‌کنند و سیستم تهویه باعث در جریان بودن هوا و عدم ماندگاری بوها در فضای داخلی خانه یا هر فضای تهویه شونده دیگری می‌شوند. شرکت مهندسی تهویه نگار با تکیه بر روی تجربه و علم کارشناسان خود سعی دارد مناسب ترین سیستم تهویه یا برودتی را برای مشتریان خود انتخاب کند.

تاسیسات سیستم روشنایی بخش های متفاوت ساختمان

یک شبکه آب آشامیدنی و مصرفی را تامین میکند و دیگری مواد ضایعاتی جمع شده در لوله ها را خارج میکند. تامین آب مصرفی از طریق منبع اصلی آب صورت میگیرد که برای این کار باید بر نیروی جاذبه غلبه کرد تا آب به تمامی نقاط ساختمان برسد. عملکرد سیستم‌های تاسیسات حرارتی به این صورت است که گرما از شیء گرم‌تر به شیء سردتر در حرکت است، مانند آب از سطح بالاتر به سطح پایین‌تر جاری می‌شود. دستگاه‌های تولید کننده گرما نیز با انتقال گرما به هوا باعث گرم شدن فضا می‌شوند، برای خنک کردن ساختمان نیز همین عمل توسط دستگاه‌های تولید کننده سرما انجام می‌شود. در سیستم دفع فاضلاب نیز، سایزینگ لوله های فاضلاب سبک و سنگین، لوله های حامل آب باران و لوله های تهویه سیستم فاضلاب و همچنین درنظر گرفتن شیب کافی برای لوله های افقی از مهمترین مراحل محاسبه و طراحی به شمار می روند.

  • این سیستم برای خارج کردن حرارت، کنترل رطوبت و افزایش کیفیت هوای داخل ساختمان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در این سیستم یک خط لوله مشترک مورد استفاده قرار می گیرد که اگر ساختمان بلند باشد، از بوستر پمپ آتش نشانی برای تامین فشار این سیستم کمک گرفته می شود.
  • برای آشنایی با این روش و نحوه اجرای سیستم گرمایش کف حتما مقاله مربوط به این موضوع را بخوانید.
  • مسیر لوله‌کشی و انشعابات گاز باید بر اساس قوانین و مقررات این دو سازمان باشد.

اقداماتی از جمله اجرای آهن کشی، نصب ریل مناسب و نصب درب آسانسور در همین موقع انجام می شوند. بهترین و امن ترین سیستم های اعلام و اطفا حریق با کمک تجهیزات آبپاشی خودکار است که برای مقابله سریع با آتش طراحی شده اند. این سیستم اینطور برنامه ریزی شده که هر زمان آتش و یا دود را تشخیص دهد به صورت خودکار سیستم آبپاش آن فعال می شود.

برون‌سپاری خدمات نگهداشت تأسیسات ساختمان، انتخابی در دسترس و به صرفه!

به کل ابزارهایی از جمله کلیدهای هوشمند، صفحه لمسی، تلفن همراه و تبلت که برای ارتباط با خانه هوشمند از آن ها استفاده می کنید رابط های کاربری می گویند. پریزهای برق معمولی نیز با توجه به نوع کاربری در دو مدل تک فاز و یا سه فاز و بر اساس نوع حفاظت در یکی از مدل های دارای اتصال به زمین و بدون اتصال به زمین طراحی می شوند. پریزهای هوشمند در مدل های مختلف طراحی می شوند، به عنوان مثال برخی از آن ها فقط تایمر دارند و بعضی دیگر دارای برنامه ریزی های پیشرفته برای کاهش و یا افزایش جریان و ولتاژ هستند. بعد از اینکه ترافیک آسانسور را آنالیز کردیم، می توانیم نحوه قرارگیری قطعات در چاله آسانسور را طراحی کنیم. در این بخش باید تلاش شود تا از حداکثر فضای چاه استفاده شود چون می توان کابین بزرگتری را انتخاب نمود.