تاسیسات ساختمان چیست؟ نگاهی کامل به انواع تاسیسات ساختمانی ویترین نت-بوتانب

اگر تابه حال اقدام به ساخت ساختمان کرده باشید، می دانید که انواع مختلفی از تأسیسات در ساختمان وجود دارد که هرکدام کاربرهای مخصوص به خود را دارند. مطمئن باشید مدیریت مجموعه کمترین میزان هزینه ممکنه برای آموزش های جامع رو در نظر دارن و این قیمت گذاری براساس پایه ای ترین هزینه هاست، چون همونطور که عرض کردید هدف مجموعه افزایش سطح دانش در صنعت هست. در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برق قدرت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ….علاقه مند به کارهای فنی و کنترلی ام و به عنوان عضوی از تیم نماتک در تلاش برای ارتقا دانش مهندسین کشور هستم. به همین منظور سیستم هایی طراحی شده که به محض قطع برق شهری برق پشتیبان یا همان دیزل ژنراتور را وارد مدار می کند. این فضاها شامل موتورخانه، پارکینگ، بام و حیاط هستند که برای برق رسانی به آن ها باید از طریق تابلوهای جداگانه ای این کار را انجام داد.

با کمک این قطعات حرکت کابین و اعلام وضعیت های مختلف آن کنترل می شود. همه تجهیزات تاسیسات موتورخانه ساختمان در ورود و خروج باید دارای شیر جداکننده باشند. اگر می خواهید با روش لوله کشی فاضلاب زیر سقفی آشنا شوید پیشنهاد می کنیم لینک مقاله را لمس کنید. همچنین در مورد روش لوله کشی فاضلاب کف خواب به مقاله بهترین روش لوله کشی فاضلاب مراجعه نمایید. یکی از مهمترین و حیاتی ترین بخش های هر ساختمان تاسیسات آن است که در واقع زیربنای اصلی آسایش و آرامش ساکنین برای زندگی و کار در ساختمان را مهیا می کند.

مشاوره و طراحی

تاسیسات سرمایشی با خنک نمودن آب یا سیال در قسمت خارجی ساختمان و فرستادن آن به تمامی قسمت های داخل ساختمان موجب خنک شدن محیط می گردد. این سیستم برای خارج کردن حرارت، کنترل رطوبت و افزایش کیفیت هوای داخل ساختمان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی مجله خبری تاسیسات ساختمانی به دو دسته ی کلی تاسیسات ساختمانی مکانیکی و تاسیسات ساختمانی الکتریکی تقسیم میشوند. در تأسیسات آب و فاضلاب پیچیدگی های بسیار زیادی وجود دارد که هرکسی نمی تواند آن را در تأسیسات ساختمانی پیاده سازی کند. در تأسیسات آب و فاضلاب یک شبکه از لوله های مخالف یکدیگر وجود دارد که موازی یکدیگر عمل می کنند.

این دیگ بخار در کنار تجهیزات دیگر مانند مشعل، پمپ سیرکولاتور، سیستم لوله کشی و منبع انبساط، آب سرد وارد شده به این دیگ را گرم می کنند. پس از گرم کردن آب ورودی، بخار به دست آمده و آب گرم تولید شده را به منظور گرمایش و آب گرم مصرفی ساختمان استفاده می کنند. قسمت های مختلفی مانند سیستم های گرمایشی و سرمایشی، تهویه مطبوع، لوله کشی، برق رسانی، خطوط تلفن، گازکشی و … جز تاسیسات ساختمان هستند. همانطور که اشاره کردیم تاسیسات ساختمانی یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین بخش‌های هر ساختمان است.

  • سیستم های صوتی پیجینگ و اطلاع رسانی درساختمان های اداری مورد استفاده قرار می گیرند.
  • پس در هنگام نصب سیستم ها از پیمانکار، مهندس ناظر و یا سرپرست کارگاه که در محل حضور دارند، مشورت بگیرید.
  • در چیلرهای جذبی همان طور که از اسم آن مشخص است با جذب کردن انرژی گرمایی از آب به وسیله یک سری واکنش های شیمیایی صورت می گیرد.
  • بخش تاسیسات ساختمان بایستی بر اساس یک سری اصول و برنامه ریزی و حتی نقشه کشی توسط مهندس تاسیسات ساختمان اجرا شود.
  • در زمان طراحی ساختمان نقشه تاسیسات مورد نیاز در بنا توسط مهندس تاسیسات طراحی می شود، با این کار معمار ساختمان می تواند طراحی سایر بخش های بنا را به سادگی هر چه تمام تر انجام دهد.
  • سنسور های سیستم در صورت وجود نور، دما، رطوبت و دود در خانه به سیستم اطلاع می دهند.
در ساختمان های اداری و صنعتی از سیستم های صوتی پیجینگ و اطلاع رسانی استفاده می شود. از جمله مدل های متنوع درب های اتوماتیک که با توجه به محیط کاربری خود انتخاب می شوند می توان به درب های پارکینگی، درب های شیشه ای، درب های زیرسقفی، درب های رول گیتر، درب های صنعتی و درب های سریع بالارونده اشاره کرد. سیم های آنتن مورد نیاز و هزینه های مربوط به خرید و سیم کشی آن ها کاهش پیدا می کند. شما می توانید جهت مطالعه روش اجرای سیم کشی تلفن ثابت روی لینک مقاله بزنید.

تاسیسات الکتریکی ساختمانی

تاسیسات مکانیکی وظیفه سرمایش و گرمایش، تهویه هوا، پمپاژ آب به طبقات بالای ساختمان، تامین آب سرد و گرم و … را بر عهده دارند. این تاسیسات با صنعت ساختمانی در ارتباط بوده و وجود آنها در ساختمان ضروری می باشد. طراحی اشتباه باعث نیاز تاسیسات به بازسازی و تعمیرات می شود و ممکن است موجب خطرات جانی گردد. به همین دلیل طراحی تاسیسات ساختمان فقط باید توسط مهندسین تاسیسات و معمار انجام شود.

تاسیسات ساختمانی اگر درست طراحی شوند ، آرامش را به ساختمان آورده و از اتلاف انرژی جلوگیری میکند. در این مقاله ما قصد داریم به بررسی تاسیسات ساختمانی و انواع آن پرداخته و اطلاعاتی کسب کنیم. تأسیسات سرمایشی متداول نیز به طورمعمول مواردی مثل کولرآبی معمولی یا هوشمند، انواع کولرگازی و اسپیلت هستند و در برخی ساختمان های بزرگ و اداری از مواردی مثل هواساز و فن هم استفاده می شود.