تصاویری از پروژههای انجام شده توسط مجموعه پولونی، در بخش پروژهها، ارائه شده است که با مراجعه به آن میتوانید با نحوه و کیفیت ارائه خدمات مجموعه بیشتر آشنا شوید. سیستم خانه هوشمند یکی از تکمیل ترین و بروزترین سیستم های امنیتی ساختمان می باشد. این سیستم تمامی بخش های ساختمان از جمله روشنایی، سرمایش و گرمایش، سیستم دزدگیر و سنسور های حرکتی خانه را از راه دور تنظیم و کنترل می کند.
تاسیسات آتش نشانی اطفا حریق
در دوره ای که به نام عصر دیجیتال شناخته می شود، استفاده از سیستم های شبکه ای از جمله اینترنت مرکزی در ساختمان ها یک نیاز است که باید رفع شود. به همین دلیل سیستم های شبکه ای تبدیل به عضو جدایی ناپذیر از تاسیسات الکتریکی ساختمان ها شده اند. تاسیسات برقی هم مانند تاسیسات مکانیکی زیرمجموعه های متعددی دارد، از جمله سیستم های روشنایی، مجله خبری تاسیسات ساختمان اعلام حریق، صوتی و تصویری، شبکه ای، امنیتی و ارتباطات داخلی دارد که در ادامه به تشریح هر سیستم خواهیم پرداخت. وجود تهویه مطبوع و تاسیسات در بیمارستان ها یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای این محیط و توسط متخصصین فنی انجام شود. یکی از رایج ترین سیستم ها برای اطفا حریق در ساختمان ها به صورت ترکیبی از سیستم خشک و تر است.
جعبه ترمینال اصلی و فرعی تلفن خود شامل پست های پیچی و ترمینال های کروز می شود. ترمینال های فرعی در طبقات نصب شده و وظیفه انتقال خطوط شهری را به عهده دارد. به منظور ورودی آب از طریق کف و دیوارها از حوضچه کف برای لوله های مکش، فشار و همچنین سایر لوله ها استفاده می شود که باید از جنس مواد ضدخوردگی باشد.
2# تاسیسات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع
باید در کنار سیستم گردش آب یک مسیر برای خط تخلیه جکوزی نیز طراحی شود. به همین علت برای خروج آب جکوزی یک خط تخلیه اصلی در کنار چند دریچه تخلیه تعبیه می گردد. برای گرم کردن محیط و آب استخر، دو مدل هیتر گازی و پمپ حرارتی مورد استفاده قرار می گیرد. برای افزایش دمای استخر از پمپ حرارتی به علت کارایی بیشتر آنها استفاده می گردد. از هیترهای گازی نیز برای بالا بردن دمای آب درون جکوزی استفاده می شود. به منظور گرم کردن آب برای استخر های روباز و در فصل تابستان می توان از هیترهای خورشیدی استفاده نمود.
در بخش قبلی به بررسی تاسیسات مکانیکی ساختمان پرداختیم و گفتیم که تاسیسات مکانیکی یک ساختمان شامل تاسیسات گرمایشی سرمایشی، استخر، بهداشتی، سونا وغیره می شود. برخی تاسیسات بهداشتی ساختمان را با لوله کشی آب و لوله کشی فاضلاب می شناسند، چرا که مهمترین نقش این بخش تامین آب مصرفی و دفع آب های خاکستری فاضلاب است. با این حال بهتر است تاسیسات بهداشتی را به چهار بخش لوله کشی آب مصرفی، لوله کشی فاضلاب، لوله کشی هواکش و لوله کشی آب باران تقسیم بندی کرد. معمولاً تاسیسات سرمایشی را در بیرون از ساختمان همچون پشت بام، موتورخانه یا زیرزمین نصب و راه اندازی می کنند.
دلیل صدای داخل رادیاتور یا شوفاژ چیست؟
به همین دلیل سونا را به دو بخش سونای خشک و سونای بخار تقسیم بندی کرده و برای هر کدام تجهیزات خاص خود را طراحی و نصب می کنند. برای تامین گرمایش آب استخر و حتی محیط پیرامون این مکان می توان از دو نوع هیتر به نام های پمپ حرارتی و هیتر گازی استفاده کرد. از پمپ های حرارتی به دلیل کارایی بهتر برای بالا بردن دمای کلی استخر استفاده می شود و هیترهای گازی بیشتر به منظور افزایش دمای آب موجود در جکوزی کاربرد دارند. به عنوان مثال اگر طراحی الکتریکی ساختمان بر روی نقشه پیاده سازی شوند، سیم کشی های برق و روشنایی در قسمت ورودی ساختمان و حتی چراغ های دیواری برای نورپردازی داخلی و خارجی بنا کاملاً قابل دید هستند.
- چیرهای می توانند هم سیستم سرمایشی و هم سیستم گرمایشی باشنددر ساختمان های مبتنی بر سیستم تهویه کنترل گرما و افزایش کیفیت هوا با حداقل انرژی یا حتی بدون صرف انرژی در ساختمان های انرژی صفر صورت می گیرد.
- با توجه به آن چه درباره تاسیسات ساختمان یاد گرفتیم، می توان گفت یکی از مهم ترین بخش های ساخت و ساز به شمار می رود.
- ما در این مقاله تلاش کردیم به صورت رایگان اطلاعاتی را در مورد انواع تاسیسات ساختمان در اختیار شما قرار دهیم.
یکی از مهمترین بخش های تاسیسات در بیمارستان ها به تاسیسات گازهای طبی مربوط می شود که نه تنها در بیمارستان ها، بلکه در مراکز درمانی نیز کاربرد دارد. سیستم تشخیص حریق از سنسورهایی ساخته شده که در محفظه پلاستیکی و اغلب در سقف اتاق های ساختمان نصب می شوند. نوع پیشرفته تر سیستم های تشخیص حریق به صورت اتوماتیک جریان گاز در ساختمان را قطع و یا غیر فعال می کنند. کل سیستم روشنایی استخر به یک پنل مجزا و قابل دسترس وصل می شوند تا بتوان نور و روشنایی محیط را بهتر کنترل کرد.