تاسیسات شیری بهترین مارک رادیاتور شوفاژ-بوتانب

پین شیر را به سمت بالا نگه دارید تا مسیر جریان آب باز شود و پکیج روشن و رادیاتور گرم شود. اگر زمانی که در حال بررسی شیرهای رادیاتور هستید متوجه خرابی شیر پایین شوفاژ شدید، برای تعمیر و یا تعویض شیر اقدام کنید. برای تعمیر و سرویس رادیاتور از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید. هوا گرفتن شوفاژ، شایع‌ترین دلیل عدم گردش آب و سرد ماندن آن است. سلام،نصب ۲رادیاتور بافاصله۳مترروی یک دیوارودریک راستا مشکلی برای گرمایش ایجادنمیکند.البته ۱ رایاتورهم دردیوارمقابل ودرانتهای پذیرایی وجوددارد. سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش.

رادیاتور عمودی 7 پره آنیت Anit مدل پایونیر ورتیکال برلیان

استفاده از رادیاتور زمانی امکان پذیر است که فاصله کف تا سقف ساختمان 3 متر باشد در غیر این صورت بهتر است از سیستم های گرمایشی دیگر مانند هواساز، فن کویل و سایر سیستم ها استفاده نمایید. از رادیاتورهای پنلی به دلیل ظرفیت حرارتی بالایی که دارند در مناطق سردسیر بیشتر استفاده می شوند، همچنین معمولا رادیاتور پنلی با انواع پکیج ها سازگاری دارند. در واقع جرم گیری رادیاتور شوفاژ شامل چندین مرحله می‌باشد که برای انجام صحیح این کار می‌بایست تک تک مراحل را مو به مو انجام دهید. یکی از مهمترین نکات در شستشوی مدار شوفاژ انجام صحیح ترتیب اتصال شیلنگ آب سرد به شیلنگ های رفت و برگشت می‌باشد که در ادامه به طور مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت. ولی قبل از اون بهتره پیش زمینه ای در مورد انجام این کار یاد بگیرید. پس از اینکه آب داخل دیگ بخار، به اندازه کافی، حرارت دید و گرمای مورد نیاز را پیدا کرد، پمپ، وارد عمل می‌شود و آب گرم شده را به لوله‌ها انتقال می‌دهد.

پیش از اینکه آلومینیوم برای تولید رادیاتور شوفاژ مورد استفاده قرار بگیرد، اکثر تولیدکنندگان از فولاد برای ساخت بدنه این دستگاه‌ها استفاده می‌کردند. فولاد فلزی بسیار مقاوم است که حرارت را به خوبی انتقال می‌دهد، اما وزن زیاد آن به مرور زمان باعث شد که کمتر برای تولید پنل یا پره‌‌های انواع رادیاتور مورد استفاده قرار بگیرد. البته رادیاتورهای فولادی هنوز طرفداران بسیاری دارند و در بازار مجله خبری تاسیسات ساختمان موجود هستند، اما قیمتشان نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی بیشتر است. رادیاتورها انواع مختلفی دارند؛ برخی از آن‌ها با موتورخانه مرکزی ساختمان کار می‌کنند و برخی دیگر گرمایش خود را از پکیج‌های خانگی می‌گیرند. پنل‌های رادیاتور مدل‌های گوناگونی دارند که هرکدام از آ‌ن‌ها از نظر کاربرد و ظاهر باهم تفاوت دارند. در ادامه هرکدام از مدل‌های رادیاتور شوفاژ را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • در نتیجه هر کدام از آنه، متناسب با پارامتر های منحصر به فرد و خاص، دارای عملکرد ویژه ای هستند.
  • حوله خشک کن ها را عمدتا از جنس آلومینیوم و فولاد و نیز مدل های دکوراتیو آن را از آلیاژ کروم و استنلس استیل می سازند.
  • این گرمای منتقل شده از طریق انتقال حرارت جابجایی و تشعشعی به محیط اطراف رادیاتور منتقل می گردد.
  • آب موجود در رادیاتور، در سیستم حرارت مرکزی (شوفاژ)، توسط تجهیزاتی از قبیل دیگ، مشعل و پمپ گرم می‌شود.
  • با همه‌ی این اوصاف بهترین برند تولید کننده‌ی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگی‌هایی دارد.

با ورود رادیاتور شوفاژ و پکیج، کم‌کم میزان استفاده از بخاری کاهش پیدا کرد و در حال حاضر اکثر ساختمان‌ها با کاربری مسکونی، تجاری و اداری، به جای بخاری از سیستم‌های گرمایش مدرن، از جمله شوفاژ و رادیاتور استفاده می‌کنند. رادیاتورها نسبت به بخاری امنیت بیشتری دارند، فضای کم‌تری اشغال می‌کنند و دوده تولید نمی‌کنند. این علت‌ها باعث شده است که مردم رادیاتورها را ترجیح بدهند و کمتر از بخاری استفاده کنند. که معمولا از رادیاتور حوله خشک کن در حمام یا فضاهای نزدیک به آن و به منظور خشک کردن لباس و حوله استفاده می شود. رادیاتورهای تزیینی و رادیاتور های قرنیزی نیز در بازار دیده می‌شود که معمولا رادیاتور های تزئینی از جنس شیشه بوده با روی کار آمدن این نوع شوفاژ ها در پایانه های حرارتی تنوع جدیدی به چشم می‌خورد.

اجزاء شوفاژ

ضمن اینکه قیمت رادیاتورهای آلومینیومی باتوجه‌ به تعداد و نوع پره‌ها و البته برند سازنده آن در بازار متغیر است. قیمت رادیاتورهای فولادی، پنلی و برقی نیز باتوجه‌به تنوع موجود در بازار، مدل و برندهای موجود متفاوت بوده و شما در سایت دماتجهیز می‌توانید انواع این مدل‌های مختلف را با قیمت بروز و تخفیف‌های موردنظر خریداری نمائید. رادیاتور برقی نوع دیگری از رادیاتورهای شوفاژ می باشند که برای گرمایش نیازی به سیستم پکیج یا موتورخانه مرکزی ندارند.

اولین بار توسط مهندسان مجرب آلمانی در کارخانه رادوب آلمان طراحی و تولید شده است. کارخانه رادوب ایران تحت لیسانس آلمان تولیدکننده و مونتاژکننده رادیاتورهای دکوراتیو تحت لیسانس آلمان میباشد. شوفاژ یا همان رادیاتور سال ها است به عنوان یکی از اصلی ترین روش ها برای گرم کردن خانه ایرانی ها به کار میرود.

رادیاتور شوفاژ تنها جهت سیستم های گرمایش مرکزی قابل استفاده می باشد که از نوع جابجایی آزاد است. از رادیاتورهای حوله خشک کن در محیط های مرطوب مانند حمام، استخر ها، سرویس های بهداشتی و غیره استفاده می شود. رادیاتورهای حوله خشک کن در ابعاد متفاوت به صورت عمودی از جنس استیل، آلومینیوم و فولاد و با ظاهری لوله ای شکل ساخته می شوند. این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند.

اصلی ترین نقطه منفی استفاده از این نوع شوفاژ ها مصرف و قیمت بسیار بالای آن ها می باشد. امروزه به دلیل بالا رفتن قیمت ماده اولیه تولید این رادیاتورها تهیه آن ها خیلی مقرون به صرفه نمی باشد. امکان دارد وجود هوا باعث سرد شدن نصف یا قسمت پایینی رادیاتور شوفاژ شود که این امر کاملا طبیعی است و در این زمان باید هر چه سریع‌تر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام کنید. در صورتی که رادیاتورها پمپ حرارتی دارند، احتمالاً مشکل از همین‌جاست.

رادیاتور پنلی ایساتیس ۶۰ سانتی متر

رادیاتور قرنیزی جدید ترین نوع رادیاتور می باشد که در کناره های ساختمان ها مانند قرنیز ساختمان قرار می گیرد و گرمایش محیط را انجام می دهد به این صورت که لوله های گرمایشی از درون قرنیزها عبور می کنند و باعث گرمایش محیط پیرامون و کف می گردند. از رادیاتورهای قرنیزی در ساختمان های مختلف اعم از مسکونی، تجاری و غیره استفاده می گردد. از مزیت های این رادیاتورها می توان به صرفه جویی در لوله کشی، تولید گرمای یکنواخت، بازدهی بالا و کاهش مصرف سوخت اشاره کرد.