تاسیسات شیری بهترین مارک رادیاتور شوفاژ-بوتانب

در سال ۱۳۵۷ این کارخانه در شهر اصفهان تاسیس گردید و یکی از نام‌های آشنای رادیاتورسازی در ایران شد. این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید. این کارخانه رادیاتور پنلی با کیفیت را در ۲۲ مدل و با اندازه‌های متنوع از ۶۰ تا ۱۸۰ سانت تولید نمود. به طور کلی نوع لوله‌ای رادیاتور بیشتر برای دستشویی، حمام و محیط‌های مرطوب کاربرد دارد. در این پکیج ها عمل مکش هوا و تحلیه محصولات احتراق از طریق دودکش دو جداره مخصوص صورت میگیرد . این دستگاه مجهز به یک فن مکنده می باشد که پس از نصب دودکش بر روی آن هوای لازم برای احتراق را از فضای آزاد به دستگاه می رساند .

ما در اینجا مقایسه‌ای در میان محصولات موجود در بازار ایران انجام داده‌ایم تا بتوانید بهترین‌ مناسب‌ترین گزینه با شرایط خود را انتخاب نمایید و در فصول سرد سال از گرمایش منزل خود نهایت لذت را ببرید. به همین دلیل سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ به سرعت توانست جای خود را در میان بسیاری از خانه‌ها باز نماید. رادیاتور پنلی کارخانه لورچ از بهترین متریال ساخته شده است که کیفیت نهایی را بسیار افزایش داده است. بازدهی حرارتی بالا از وبژگی‌های اصلی این کارخانه و رادیاتور پنلی آذر، رز و پربازده محسوب می‌شود. نصب آسان و ۱۲ سال گارانتی اخرین ویژگی‌های این رادیاتور پنلی به حساب می‌آید. ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد.

  • پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF از نوع پکیج‌های فن دار است که خروج دود و گازهای احتراق دودکش پکیج را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند.
  • جهت اطمینان از موجودی کالا قبل از ثبت سفارش با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید .
  • قطر دودکش های پکیج شوفاژدیواری ایران رادیاتور مدل L36FF برابر ۶۰/۱۰۰ mm می باشد.
  • زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است.
  • بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و …
  • این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می‌گردند.

ظرفیت حرارتی خروجی پکیج اکو 22 ایران رادیاتور برابر کیلوکالری بر ساعت و معادل 22 کیلووات بوده و مصرف برق این پکیج پایین بوده و معادل 135 وات است. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج اکو 22، 85 درجه سانتیگراد و حداکثر فشار آب سرد مصرفی در آنها 10bar می‌باشد. پس از اینکه آب داخل دیگ بخار، به اندازه کافی، حرارت دید و گرمای مورد نیاز را پیدا کرد، پمپ، وارد عمل می‌شود و آب گرم شده را به لوله‌ها انتقال می‌دهد. سال‌هاست که در خانه‌های نوساز دیگر اثری از سیستم گرمایشی بخاری دیده نمی‌شود. بخاری‌ها هم جای زیادی به خود اختصاص می‌دهند هم می‌توانند خطر گازگرفتگی را افزایش دهند.

به دلیل مقاومت این رادیاتور در برابر زنگ زدگی، می‌توان از آن در جاهای مرطوب مانند حمام نیز استفاده کرد. انواع رادیاتور شامل رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ‌ای و رادیاتورهای مجله خبری تاسیسات ساختمان آلومینیومی می باشند که در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد. پکیج دیواری مدل LR24FF دارای ابعاد کوچک است و می تواند در بالکن ها و داخل ساختمان نصب شود.

رادیاتور

پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور مدل L28FF با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 160 مترمربع مناسب می باشد. پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور مدل L28FF از نوع پکیج‌های فن دار است که خروج دود و گازهای احتراق دودکش پکیج را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند. همچنین در صورت نصب پکیج در بالکن یا هر فضای باز دیگر، استفاده از پکیج فن دار جهت عبور آسان دود و گازهای احتراق ضروری است.

بنابر این عامل می‌توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت می‌توان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می‌گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می‌گردند.

برخی از رادیاتورها به صورت عمودی نصب می‌شوند و تا سقف ادامه دارند. سعی کنید در هنگام نصب و اندازه‌گیری، حداقل فاصله‌ی مجاز را بین کف رادیاتور و کف زمین در نظر بگیرید. بهتر است بدانید چنانچه کف رادیاتور به زمین زمین تا سقف بیشتر از سه متر است دست نگهدارید. برای این محل‌ها بهتر است از وسایلی استفاده کنید که حالت دمندگی داشته باشند‌ فن کوئل بهترین‌گزینه برای این مورد است. ضمن اینکه در مدل‌های پنلی این رادیاتورها هستند که هیچ خطر سوزاندن را با خود حمل نمی‌کنند.

بررسی رادیاتور پنلی و چگونگی کارکرد

با توجه به بسته بودن محفظه احتراق احتمال نشتی گاز پایین می آید. لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، پمپ موجود در سیستم شوفاژ، می‌تواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاق‌های مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند. سپس این نوع از رادیاتورها، می‌توانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند.

حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل 85 درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، 60 درجه سانتیگراد می باشد. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، ۶۰ درجه سانتیگراد می باشد. از دیگر تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مورد نیاز ساختمان‌های امروزی می‌توان انواع رادیاتور را نام برد.

از جمله این ویژگی‌ها، مقاوم بودن آن از نظر مکانیکی و تحمل ضربه است. تحمل آن در برابر ضربه، امکان استفاده از آن را برای مدت‌های طولانی را فراهم می‌کند. مقاومت رادیاتور در برابر خوردگی نیز از جمله مواردی است که یک رادیاتور حتما باید از آن برخوردار باشد. سطح صاف و بدون تیزی رادیاتور، بالا بودن عمر مفید آن، راحتی در نصب و اتصالات، مناسب بودن قیمت و دارا بودن خدمات پس از فروش از دیگر ویژگی‌های یک رادیاتور خوب است.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار