پیش از خرید رادیاتور لازم است این نکته را نیز در نظر بگیرید که جنس بدنه این محصولات نیز قیمت آنها را تغییر میدهد. علائم و علت هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ چیست؟ بسیاری از افراد برای گرم کردن خانه خود از سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ استفاده میکنند. رادیاتور شوفاژ معمولاً با پکیج در خانه یا در بعضی از خانهها با سیستم گرمایش مرکزی مانند موتورخانه کار میکنند. رادیاتورهای مدل قرنیزی یکی از مدرن ترین و به روزترین انواع این سیستم ها هستند که در بازار آنها را با نام رادیاتورهای مخفی هم می شناسند. این رادیاتورها توسط یک سری لوله های آب گرم که در لبه های کناری دیوار نصب می شوند، گرما را به محیط اطراف انتقال می دهند.
- هر کدام از این برند های تولید شده دارای ویژگی های مخصوص به خود هستند.
- در حقیقت میتوان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار میگیرد.
- رادیاتورهای پره ای قدیمی ترین نوع رایاتور می باشند که در مکان های مختلف مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرند.
- اگر توانایی انجام آن را ندارید با تکنسینهای ماهر شرکت دیجی امداد رسان هماهنگ کنید.
- اما اکنون به علت وجود پنجره های دوجداره عملا گردش هوای سرد در زیر پنجره ها وجود ندارد و هیچ گونه ایرادی وجود ندارد که رادیاتور شوفاژ در زیر پنجره نصب نشود.
از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اما اکنون به علت وجود پنجره های دوجداره عملا گردش هوای سرد در زیر پنجره ها وجود ندارد و هیچ گونه ایرادی وجود ندارد که رادیاتور شوفاژ در زیر پنجره نصب نشود. در واقع با این کار رادیاتور شوفاژ را در سردترین نقطه از ساختمان نصب می کردند.
تعداد رادیاتورها
در صورت داشتن هرگونه سوال در این زمینه می توانید با کارشناسان مجموعه دماباما تماس حاصل فرمایید. تنها مسئله ای که باید در انتخاب محل نصب رادیاتورهای برقی مد نظر داشته باشید این است که ببینید کدام قسمت از ساختمان شما نیاز به گرمای بیشتری دارد. گروه تجهیزمن عرضه کننده انواع تجهیزات صنعتی از جمله سیستمهای سرمایشی و گرمایشی ساختمان هستند.
انواع مختلف رادیاتور در ایران
رادیاتورهای پره ای قدیمی ترین نوع رایاتور می باشند که در مکان های مختلف مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه رادیاتورهای پره ای از جنس فولاد و آلومینیوم و در دو مدل برقی و معمولی تولید و در بازار عرضه می گردند. هر چه میزان تعداد پره های رادیاتور بیشتر باشد میزان گرمایش آن نیز بیشتر مجله خبری تاسیسات ساختمان خواهد بود. رادیاتورهای پره ای با انواع پکیج و موتور خانه مرکزی سازگاری دارند. در این حالت میبایست اقدامآموزش هواگیری پکیج افزایش فشار بار پکیج دیواری نمایید که در این مطلب به صورت تصویری براتون تشریح دادیم . با این کار هم پکیج دیگه یه عمر سالم کار میکنه و هم رادیاتور ها دیگه رسوب نمیگیرند.
رادیاتور پنلی 80 سانتی لورچ مدل افروز
زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است. تنها مشکل این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پرهای نمیتوان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد کرد. هواگیری رادیاتور در واقع همان عملی است که باعث خروج هوا از رادیاتور و جایگزین شدن آب گرم با آن میشود. این کار باعث میشود آب گرم بهطور یکسان در سر تا سر رادیاتور شوفاژ پخش شده و اتاق را گرم کند تا شما با مشکل گرم نشدن شوفاژ مواجه نشوید. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند.
به خاطر داشته باشید که رادیاتور برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون رادیاتور جلوگیری می کند. بهتر است رادیاتورها در کنار دیوار و در زیر پنجره یا دیواره های سرد ساختمان قرار گیرند. بهتر است در محیط های مرطوب از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده شود. اما مشکل…رادیاتها به شدت گاز تولید میکنن که قابل اشتعاله.ظاهرا هیدروژن .روزی یکبار هواگیری میکنم تا رادیاتا به تعادل فشاری برسه و گرم بشه وگرنه یخ میشن.چون پر از گاز میشن. پکیج بوتان پرلا پرو.تا حالا دو تا سرویسکار دیدن و همه چی ردیفه از نظر اونا. دومین خروجی که شیر ورودی آب مصرفی (آب سرد) به آن متصل است با نام ورودی آب سرد شناخته می شود.
با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانیها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش میکند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد. برخلاف روش های دیگر این چرخش هوا به حدی مداوم و پی در پی می باشد که در مدت کوتاهی تمامی اتاق گرم می شود. برای اینکه گرمای شوفاژ از طریق آب گرم تأمین شود، یک لوله آب چرخشی تا دورترین نقطه خانه کشیده میشود و آب از طریق پمپ به پکیج میرسد.