تخصص های مختلف در کشورهای پیشرفته ای همچون کانادا مخاطب خاص خودش را دارد، پس بدیهی است همه شرکت های بزرگ تاسیسات مکانیکی و برق ساختمان به دنبال تشکیل یک تیم حرفه ای از افراد حرفه ای و متخصص می باشند. درآمد یک مهندس رشته مجله خبری تاسیسات ساختمان و برودتی در ایران از ۸ میلیون تا ۲۰ میلیون متغیر است. دستگاه مینی چیلر از دیگر پرکابردترین دستگاه های حرارتی و برودتی مستقلی است که مزایای زیادی دارد. یعنی اینکه از یک طرف آب با دمای نرمال یا بالا وارد آن شده و از سمت دیگر آب سرد خارج می شود. درست مثل یک آب سردکن عمل می کند و بعد از اینکه آب مورد نیاز سرد شد، باید برای سرمایش استفاده شود که این کار بر عهده فن کویل ها است.
اما در روش دوم آب سرد یا آب گرم که تولید شده است توسط پمپ بین کویل و چیلر در گردش خواهد بود. معمولاً کویل ها در اتاق های مختلف تعبیه خواهد شد که هوای اتاق توسط سیستم کانال کشی عبور کرده و باعث می شود تا هوای اتاق سرد شود. در ادامه این قسمت برخی از انواع سیستم های تاسیسات حرارتی و برودتی را ذکر می کنیم. هر یونیت بیرون از ساختمان به چندین فن کویل درون ساختمان وصل شده و هر فن کویل را می توان جداگانه خاموش و روشن و دمای هوای خروجی از آن را کنترل و تنظیم کرد. نکته اینکه این سیستم آبی نیست (بر خلاف سیستم چیلر و مینی چیلر که سیستم های آبی هستند) و در ضمن منظور از یکپارچه این است که به تنهایی هم دستگاه حرارتی و هم برودتی است.
در گذشته شرکت های ایرانی فرآیند طراحی و مدلسازی پروژه های تاسیساتی خود را به روش های سنتی انجام می دادند. اما امروزه تمامی این شرکت ها برای پیش برد پروژه های خود به استفاده از متخصصینی که به کار با نرم افزارهای مدل سازی و طراحی تاسیساتی تسلط دارند، روی آورده اند. در این متن به معرفی ۸ نوع از تاسیسات حرارتی و برودتی ساختمان ها (۴ نوع واحدی و ۴ نوع مرکزی) می پردازیم و مزایا و معایب آنها را بیان می کنیم.
واحدهای فن کوئل برای سیستم های آب هوایی شبیه به سیستم های تمام آب است به جز اینکه هوای تأمین کننده و آب مطبوع از یک واحد انتقال هوای مرکزی و سیستم های مرکزی آب (به عنوان مثال ، دیگهای بخار یا چیلرها) به منطقه مورد نظر تهیه می شوند. هوای تهویه را می توان به طور جداگانه به فضا تحویل داد یا به واحدهای فن کویل متصل کرد. در توصیف ساده اگر بخواهیم بگوییمتاسیسات حرارتی و برودتیچیست چنین باید گفت که ، پنل های گرمایشی و سرمایشی روی کف یا دیوارها یا سقف ها قرار می گیرد که می تواند منبع گرما و سرما باشند. بنیاد آموزش مجازی ایرانیان با اعتبار بسیار بالا برای شما شرایطی فراهم آورده که در مدت زمان کوتاه میتوانید مدرک تاسیسات حرارتی را اخذ نمایید. از طرفی با توجه به بازار کار بسیار مناسب شغل تاسیساتی این امید وجود دارد که فرد بعد از گذراندن دوران دانشگاهی بتوان شغل پر درآمدی را در شرکت های تاسیساتی، مجتمع های مسکونی، کارخانه جات صنعتی، کارگاه های ساختمان سازی در سراسر کشور و غیره پیدا کند.
با کسب مهارت در پشت خط ورود به بازار کار تاسیسات مکانیکی نمانید
همچنین این دستگاه حرارتی و برودتی مزایا و معایب دیگری دارد که پیشنهاد می کنیم آن را به طور کامل در مقاله زیر مطالعه بفرمایید. اگر بخواهیم بگوییم سیستم های آب هوا در تاسیسات حرارتی و برودتی چیست باید اینگونه تشریح کنیم که سیستم های آب هوایی به عنوان یک سیستم ترکیبی معرفی می شوند تا هر دو مزیتسیستمهایهوای تمام و آب هوا را با یکدیگر ترکیب کنند. حجم ترکیب کاهش می یابد وتهویه مطبوعدر فضای باز تولید می شود تا دمای منطقه مورد نظر را به درستی تنظیم کند. محیط آب وظیفه حمل بار حرارتی در ساختمان را ۸۰-۹۰٪ از طریق آب گرم و خنک کننده است.
- آب سرد و آب گرم توسط لوله کشی به فن کویل های هواسازهای ساختمان پمپاژ خواهد شد که در لولههای کویل به گردش درآمده و چرخش هوا توسط فن از اطراف لوله ها هوا را سرد یا گرم خواهد کرد.
- اگر شما میخواهید زودتر از بقیه جلو بزنید و سریعا وارد بازار کار شوید؛ بعد از دریافت مدرک تحصیلی در دوره های آموزشی تاسیسات تهویه مطبوع شرکت کنید.
- سیستم های مرکزی معمولا برای متراژهای بالاتر از ۳۰۰ متر مربع استفاده می شوند که در ادامه مزایا و معایب ۴ نوع اصلی و پرکاربرد از انواع سیستم های حرارتی و برودتی مرکزی را بررسی می کنیم.
سیاست سازمان فنی و حرفه ای و کار و دانش در سال های گذشته به این صورت بود که پذیرش متقاضیان تحصیل در مقطع کاردانی فنی و حرفه ای صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و معدل دیپلم ایشان صورت بگیرد. در این صورت نه تنها فرد می تواند به صورت آزاد وارد بازار کار شود، بلکه شرکت ها، اداره ها، کارخانه ها و مراکز بزرگ خدماتی تمایل بیشتری به منظور همکاری با ایشان خواهند داشت. به منظور تکمیل مطلب معرفی شغل تاسیساتی قصد داریم تا این بار دانشگاه های رشته تاسیسات را مورد بررسی قرار دهیم. آموزشگاه سنجش پارسیان از سال 1388 در رشتههای مهندسی شیمی، عمران، معماری، مکانیک و تاسیسات، ایمنی و بهداشت و مدیریت پای به عرصه آموزش نهاد.