از جمله این بخشها میتوان به دیگ بخار، پمپ، رادیاتور، منبع دو جداره، منبع انبساط، سیستمهای کنترل کننده و … زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است. تنها مشکل این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پرهای نمیتوان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد کرد. رادیاتور پنلی چه مارکی خوبه؟ یکی از روشهای گرمایشی خانه، که امروزه به شدت فراگیر شده است، استفاده از رادیاتور شوفاژ است. شوفاژ ها برخلاف بخاری که گرما را در یک نقطه متمرکز میکنند، گرما را در سطح محیط پخش میکنند و همهجای محیط به طور یکنواخت گرم خواهد شد.
ظاهر شیک و منحصر به فرد، بدون رسوب، قابلیت نظافت آسان، قابلیت حمل ونقل آسان از ویژگی اصلی این رادیاتور است. جنس پرهها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است. به همین دلیل در مناطقی مانند مناطق مرطوب شمالی بیشتر از این رادیاتور مجله خبری تاسیسات ساختمان استفاده میشود. بهتر است تا در محلی که قرار است شوفاژ نصب شود بین کف و سقف نهایتا ۳ متر ارتفاع باشد. تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت تولید تجهیز مهام صنعت میباشد. پکیج های فوق برای استفاده در آپارتمان های 50 تا 90 مترمربع مناسب می باشند.
آنها می توانند در سیستم گرمایش 250F استفاده شوند و در هنگام استفاده هرگز مواد مضر را آزاد نمی کنند. رادیاتورهای دیواری ما نیز به لطف طراحی مدولار ، می توانند به دلخواه شما کوچک یا بزرگ شوند. رادیاتورهای قرنیزی در قسمتهای پایینی دیوار نصب میشوند و از جدیدترین رادیاتورهایی هستند که به بازار آمده اند. درون این رادیاتورها هم لولههای آب گرم وجود دارد و این لولهها قادرند حرارت آب را به محیط پس داده و باعث گرم شدن فضای اطراف شوند. از مزیتهای این رادیاتور اشغال نکردن فضای اضافی در منازل و هماهنگی آن با دکوراسیون، مقاومت بالا، عدم نشت آب و خراب شدن قرنیزها و عدم نیاز به لوله کشیهای هزینه بردار اشاره کرد.
مشعل گازی ایران رادیاتور مدل GMG 220
با توجه به فراگیری هر چه بیشتر پکیج دیواری ، اکثر مصرف کنندگان خواستار این هستند که بدانند رادیاتور پنلی یا پره ای با پکیج کارایی بهتری را دارند. البته ذکر این نکته نیز مهم است که این هوا گیری مداوم باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شما خواهد شد. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج دیواری انتخاب رادیاتور پنلی می تواند گزینه بهتری باشد.
این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 210 مترمربع مناسب می باشد. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF با راندمان حرارتی ۹۳ درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ ۲۱۰ مترمربع مناسب می باشد.
همچنین سفارش خرید لوازم جانبی جهت نصب آسان انواع پکیج ایران رادیاتور شامل شیرآلات و اتصالات مربوط به نصب در زمان سفارش خرید پکیج به شرکت دماتجهیز امکانپذیر است. حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل ECO24FF معادل 3bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل 10bar میباشد. سری E پکیج دیواری ایران رادیاتور دارای دو مبدل حرارتی (مبدل حرارتی اصلی و مبدل صفحه ای جهت تأمین آبگرم مصرفی) و دارای دودکش فن دار می باشد.
رادیاتور ایران رادیاتور مدل ترمونو TERMONO 500
با توجه به تجربه بالای ایران رادیاتور در حوزه تولید مشعل و موارد مربوط به آن در پکیج دیواری این شرکت جزو نقاط قوت آن محسوب میشود. از مزایای مهم پکیج های ایران رادیاتور جدا بودن حسگر و جرقهزن میباشد که باعث عملکرد بهتر دستگاه میشود. نوع سیستم احتراق این محصول امکان نصب این دستگاه را در فضاهایی با شرایط مختلف، حتی فضاهای کوچک و فاقد دودکش استاندارد ساختمانی، امکان پذیر می سازد. در این پکیج برای سهولت در تنظیم دمای آب گرم مصرفی و دمای مدار گرمایش، پنل کنترل دستگاه، ساده و به دور از تنظیمات پیچیده طراحی شده است و همچنین این دستگاه به سیستمهای الکترونیکی و ایمنی پیشرفته مجهز شده است. امروزه با توجه به استفاده روز افزون از سیستم های گرمایشی جدید از قبیلپکیج دیواری ، صحبت در مورد اینکه چه نوع رادیاتور می تواند بهترین گرمایش را ایجاد کند داغ شده است .
وزن خالص پکیج های فوق ۳۸ کیلوگرم بوده و مصرفی برق آنها ۱۵۸ وات می باشد. از پکیج های دو مبدله برای ساختمان هایی که آب ورودیشان دارای سختی و املاح زیاد باشد و یا زیربنای ساختمان بیش از 120 متر باشد ، استفاده ی شود. توجه داشته باشید طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری) 64 متر مربع می باشد . در محلی که بخشی از مسیر دودکش دیواری به صورت افقی بیش از از ۲۵ سانتی متر باشد استفاده از پکیج های فن دار الزامی است در صورتیکه محل نصب پکیج در تراس یا فضای باز باشد نیز باید از پکیج فن دار استفاده نمود. توان حرارتی پکیج بایستی متناسب با فضای مورد استفاده برای گرمایش انتخاب گردد. در صورتیکه بخشی از مسیر دودکش پکیج دیواری بصورت افقی (بیش از 30 سانتی متر) باشد، استفاده از پکیج های فن دار الزامی است.
توصیه می شود از فیلتر مدار گرمایش پکیج مگناتک مدل مغناطیسی در مسیر برگشت آب استفاده گردد تا جذب رسوبات فلزی و غیر فلزی، این ذرات وارد قطعات داخلی پکیج شوفاژ دیواری نشود و طول عمر قطعات داخلی پکیج افزایش یابد. ظرفیت حرارتی خروجی فن این مدل از پکیج ایران رادیاتور 24 کیلووات و دارای سیستم محافظت در برابر کمبود آب است. پکیج های دومبدله، پکیج هایی هستند که یک مبدل برای سیستم گرمایش رادیاتورها و یک مبدل برای تأمین آبگرم مصرفی در آنها تعبیه شده است.
- از دیگر مزایای استفاده از رادیاتورها میتوان به توان پخش مناسب گرما در محیط اشاره کرد.
- برای این محلها بهتر است از وسایلی استفاده کنید که حالت دمندگی داشته باشند فن کوئل بهترینگزینه برای این مورد است.
- جهت اطمینان شما خریداران عزیز ٬ تمامی پکیج های دیواری ایران رادیاتور را مستقیما از طریق نمایندگی ارسال می کند و شما عزیزان می توانید به صورت حضوری برای دریافت و خریداری پکیج خود اقدام کنید .
- قبل از بسته بندی رادیاتور پنلی در کارخانه این رادیاتور ها در فشار 13 بار تست می شود و به صورت اتوماتیک در بسته بندی های حباب دار آماده عرضه به بازار می گردد.
ظرفیت حرارتی خروجی این پکیج ها KCal/Hr معادل 22 کیلووات می باشد. برای اطلاع از تفاوت پکیجهای فن دار و بدون فن مقاله راهنما را مطالعه کنید. نصب رویه چوبی یا فلزی برای رادیاتور جهت زیبایی بهتر، مانع بزرگی برای انتقال انرژی به داخل اتاق می باشد و راندمان را بسیار کاهش می دهد. نظافت و گردگیری دورهای رادیاتور موجب افزایش راندمان گرمادهی آن می شود. رادياتورهای حوله ای از شكل خاصی برخوردار می باشند که برای خشك کردن حوله و لباس در حمام يا در کنار استخرها و ساير نقاطی که طراح صلاح بداند کاربرد دارند. اين رادياتور دارای چند پره هستند که اين پره ها بسته به نوع رادياتور به سه روش اتصال پرسی جوشی، اتصال توسط مغزی چپگرد و راستگرد، بش جا زدنی به يكديگر متصل شده اند.