اولین بار توسط مهندسان مجرب آلمانی در کارخانه رادوب آلمان طراحی و تولید شده است. کارخانه رادوب ایران تحت لیسانس آلمان تولیدکننده و مونتاژکننده رادیاتورهای دکوراتیو تحت لیسانس آلمان میباشد. شوفاژ یا همان رادیاتور سال ها است به عنوان یکی از اصلی ترین روش ها برای گرم کردن خانه ایرانی ها به کار میرود.
طریقه تزریق محلول ضد رسوب و یا ضد یخ اتوموبیل به سیستم شوفاژ :
با ورود رادیاتور شوفاژ و پکیج، کمکم میزان استفاده از بخاری کاهش پیدا کرد و در حال حاضر اکثر ساختمانها با کاربری مسکونی، تجاری و اداری، به جای بخاری از سیستمهای گرمایش مدرن، از جمله شوفاژ و رادیاتور استفاده میکنند. رادیاتورها نسبت به بخاری امنیت بیشتری دارند، فضای کمتری اشغال میکنند و دوده تولید نمیکنند. این علتها باعث شده است که مردم رادیاتورها را ترجیح بدهند و کمتر از بخاری استفاده کنند. که معمولا از رادیاتور حوله خشک کن در حمام یا فضاهای نزدیک به آن و به منظور خشک کردن لباس و حوله استفاده می شود. رادیاتورهای تزیینی و رادیاتور های قرنیزی نیز در بازار دیده میشود که معمولا رادیاتور های تزئینی از جنس شیشه بوده با روی کار آمدن این نوع شوفاژ ها در پایانه های حرارتی تنوع جدیدی به چشم میخورد.
رادیاتور پنلی 120 سانتی لورچ مدل افروز
پین شیر را به سمت بالا نگه دارید تا مسیر جریان آب باز شود و پکیج روشن و رادیاتور گرم شود. اگر زمانی که در حال بررسی شیرهای رادیاتور هستید متوجه خرابی شیر پایین شوفاژ شدید، برای تعمیر و یا تعویض شیر اقدام کنید. برای تعمیر و سرویس رادیاتور از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید. هوا گرفتن شوفاژ، شایعترین دلیل عدم گردش مجله خبری تاسیسات ساختمان آب و سرد ماندن آن است. سلام،نصب ۲رادیاتور بافاصله۳مترروی یک دیوارودریک راستا مشکلی برای گرمایش ایجادنمیکند.البته ۱ رایاتورهم دردیوارمقابل ودرانتهای پذیرایی وجوددارد. سلام کاربر گرامی این قضیه صحت ندارد و اگر رادیاتورهای شما کوچیک باشه پکیج فقط زودتر به دمای تنظیم شده میرسد و اینکه بگید مشکل پکیجتون چی هستش.
آلمینیوم یک رسانای خوبی است و چون قیمت بسیار پایین تری نسبت به طلا ، و نقره و مس دارد بسیار استفاده می گردد. پرههای رادیاتور آلومینومی به علت داشتن پرههای فرعی جانبی دارای سطح تماس بیشتری نسبت به رادیاتور چدنی و فولادی میباشد و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر ، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی بیشتر است. مهم ترین ویژگی رادیاتور دکوراتیو، طراحی و فرم خاص آن مطابق با هر سلیقه ای است که امکان تولید در طرح های سفارشی را نیز دارد. این رادیاتورها هم به صورت برقی و هم به صورت استفاده از آب گرم تولید می شوند.
- بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود.
- در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد.
- تقریبا در وسط این چهار خروجی یک شیلنگ نیز وجود دارد که به شیر گاز متصل شده است که ما فعلا با آن کار نداریم.
- اگر از رادیاتور پرهای خریداری میکنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد.
- معمولا بهترین زمان انجام این کار قبل از راه اندازی پکیج و یا نهایتا قبل از شروع فصل زمستان میباشد.
اصلی ترین نقطه منفی استفاده از این نوع شوفاژ ها مصرف و قیمت بسیار بالای آن ها می باشد. امروزه به دلیل بالا رفتن قیمت ماده اولیه تولید این رادیاتورها تهیه آن ها خیلی مقرون به صرفه نمی باشد. امکان دارد وجود هوا باعث سرد شدن نصف یا قسمت پایینی رادیاتور شوفاژ شود که این امر کاملا طبیعی است و در این زمان باید هر چه سریعتر نسبت به هواگیری شوفاژ اقدام کنید. در صورتی که رادیاتورها پمپ حرارتی دارند، احتمالاً مشکل از همینجاست.
هنگام نصب رادیاتورها بهتر است از شیر های ترموستات خودکار بجای معمولی استفاده نمایید تا در مصرف سوخت (گاز) صرفه جویی کنید. به داخل حمام رفته و شیر های رادیاتور حوله ای را کاملا ببندید ، دقت کنید شیر برگشت رادیاتور به صورت مستقیم بسته نمیشود و باید ابتدا درپوش پلاستیکی آن را باز کنید و سپس با یک آچار آلن اقدام به بستن شیر برگشت رادیاتور نمایید . روزهای منتهی به فصل سرد سال که میشود اغلب خانوارها به یاد گرمایش خانه میافتند. البته اگر قرار باشد خانهای نوساز تحویل بگیرید نیز بهتر است از همان ابتدا در پی سیستمگرمایش خانه باشید. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانههای تولیدی دازد.
رادیاتور شیشه ای
رادیاتور شوفاژ تنها جهت سیستم های گرمایش مرکزی قابل استفاده می باشد که از نوع جابجایی آزاد است. از رادیاتورهای حوله خشک کن در محیط های مرطوب مانند حمام، استخر ها، سرویس های بهداشتی و غیره استفاده می شود. رادیاتورهای حوله خشک کن در ابعاد متفاوت به صورت عمودی از جنس استیل، آلومینیوم و فولاد و با ظاهری لوله ای شکل ساخته می شوند. این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند.
پیش از اینکه آلومینیوم برای تولید رادیاتور شوفاژ مورد استفاده قرار بگیرد، اکثر تولیدکنندگان از فولاد برای ساخت بدنه این دستگاهها استفاده میکردند. فولاد فلزی بسیار مقاوم است که حرارت را به خوبی انتقال میدهد، اما وزن زیاد آن به مرور زمان باعث شد که کمتر برای تولید پنل یا پرههای انواع رادیاتور مورد استفاده قرار بگیرد. البته رادیاتورهای فولادی هنوز طرفداران بسیاری دارند و در بازار موجود هستند، اما قیمتشان نسبت به رادیاتورهای آلومینیومی بیشتر است. رادیاتورها انواع مختلفی دارند؛ برخی از آنها با موتورخانه مرکزی ساختمان کار میکنند و برخی دیگر گرمایش خود را از پکیجهای خانگی میگیرند. پنلهای رادیاتور مدلهای گوناگونی دارند که هرکدام از آنها از نظر کاربرد و ظاهر باهم تفاوت دارند. در ادامه هرکدام از مدلهای رادیاتور شوفاژ را مورد بررسی قرار میدهیم.