راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ انواع رادیاتور شوفاژ خدمت از ما-بوتانب

شما با شناسایی مزایا و معایب این رادیاتورها به راحتی می توانید مدل و ظرفیت آنها را انتخاب نمایید. که معمولا از رادیاتور حوله خشک کن در حمام یا فضاهای نزدیک به آن و به منظور خشک کردن لباس و حوله استفاده می شود. رادیاتورهای تزیینی و رادیاتور های قرنیزی نیز در بازار دیده می‌شود که معمولا رادیاتور های تزئینی از جنس شیشه بوده با روی کار آمدن این نوع شوفاژ ها در پایانه های حرارتی تنوع جدیدی به چشم می‌خورد. انواع رادیاتور آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد. هواگیری مرتب و به موقع از لازم ترین اصول نگهداری تجهیزات گرمایشی بوده و توجه داشته باشید هواگیری اصولی و بموقع سیستم مدار گرمایش هر سال در اول فصل سرما در حالتی که پمپ گردش آب رادیاتورها را خاموش نموده باشید با دقت انجام شود . با توجه به ابعاد محل نصب و محاسبه اتلاف حرارتی فضای مورد نظر می‌توانید تعداد پره های رادیاتور مورد نیاز خود را با توجه به شکل ، ابعاد و میزان گرمادهی هر مدل رادیاتور انتخاب نمائید.

رادیاتور افقی 17 پره آنیت Anit مدل پایونیر برلیان

به عنوان مثال میزان بار حرارتی کل متراژ و تعداد لازم پره ها ، برای اتاق 45 متری در منطقه سرد سیر به روش زیر محاسبه می گردد . بعد از انتخاب ظرفیت رادیاتورها، انتخاب مدل و محل نصب این رادیاتورها بسیار حائز اهمیت می باشند. کارشناسان هایپر صنعت فامکو در زمینه ظرفیت سنجی و انتخاب مدل رادیاتورهای بهترین مشاوره ها را در اختیار شما قرار می دهند.

رادیاتورهای پنلی از دو صفحه تو خالی موازی با یکدیگر ساخته شده اند که فاصله بین این دو صفحه توسط یک یا دو و یا حتی سه ردیف کنوکتور پر می شود تا از این طریق سطح انتقال حرارت افزایش یابد. این رادیاتورها با چندین لایه رنگ های اپوکسی پوشیده شده اند تا در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت شوند. بعلت قیمت پایینتر شمش فولاد نسبت به آلومینیوم، معمولا رادیاتورهای پنلی فولادی در قیاس با رادیاتورهای آلومینیومی از قیمت مناسب تری برخوردار می باشند.

  • حوله خشک کن در برند رادیاتور ایران رادیاتور تولید و در بازار موجود می باشد.
  • با همه‌ی این اوصاف بهترین برند تولید کننده‌ی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگی‌هایی دارد.
  • بالانس نبودن رادیاتورها، می‌تواند روند رسیدن آب گرم به آن‌ها را مختل کند.
  • پرکاربردترین مدل ها، پره ای آلومینومی و پنلی فولادی هستند که جلوتر در مورد مزایا و معایب هر کدام صحبت خواهیم کرد.

یکی تلفات حرارتی ناشی از جداره ها از قبیل سقف- کف و دیوار و پنجره و… دیگری تلفات حرارتی ناشی از نفوذ هوای سرد از درزهای پنجره می‌باشد. به عبارت دیگر چه بخواهیم و نخواهیم این تلفات حرارتی صورت می‌گیرد. رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست میباشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است. رادیاتور آلومینیومی به دلیل جنس فلز مورد استفاده بسیار سبک میباشد.

این وسیله گرمایشی به نوعی یک مبدل محسوب می شود که با وصل شدن به پکیج، موتورخانه و یا دیگر سیستم های گرمایشی مرکزی، آبگرم درون آن به چرخش درآمده و گرما را به بیرون تابش می کند. این وسیله گرمایشی از آلیاژ مختلف فلزی و نیمه فلزی تولید می شود. در این مقاله برای انتخاب بهتر به مشخصات فنی انواع مدل ها و نکاتی درباره برندهای سازنده با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر و عوامل موثر بر قیمت پرداخته ایم. لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، پمپ موجود در سیستم شوفاژ، می‌تواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاق‌های مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند. سپس این نوع از رادیاتورها، می‌توانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند.

علائم هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ

فولاد نیز توان انتقال گرمای خوبی دارد اما یکی از معایب استفاده از این آلیاژ خوردگی و زنگ زدگی آن به شمار می رود. هرچند در مدل های فولادی (پنلی) جدید با تکنولوژی پیشرفته و پوشش رنگ نانو، مقاومت بدنه در برابر خوردگی و زنگ زدگی بطور چشمگیری افزایش یافته است. لازم به ذکر می باشد که انواع مدل های رادیاتور با مشخصات و قیمت به روز محصولات با گارانتی اصلی در وبسایت دماپویا موجود می باشند. رادیاتورهای پنلی با سطحی صاف، از جنس فولاد و با توجه به موقعیت نصب به صورت عمودی و افقی ساخته می شوند که یکی از مقاوم ترین سیستم های گرمایشی می باشند.

البته در رادیاتورهای جدید برای باز کردن شیر هواگیری به پیچ نیازنیست و اهرم کوچکی برای این کار در نظر گرفته شده است. در بعضی از مدل‌ها نیز می‌توانید این شیر را به کمک آچار فرانسه یا پیچ گوشتی باز کنید. در بخش بالای شوفاژها و قسمت انتهایی آن یک شیر قرار دارد که برای هواگیری تعبیه شده است. اگر پیچ‌های رادیاتور خود را گم کردید، می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم تأسیساتی آن‌ها را خریداری کنید.

رادیاتور پنلی مجهز به ترموستات تنظیم دما بوده و همچنین در اندازه و موقعیت نصب متفاوت به صورت افقی و عمودی تولید می شود و به همین دلیل در هر فضایی به راحتی قابل نصب است. لازم به ذکر است این مدل با انواع پکیج، موتورخانه وانواع سیستم های مرکزی سازگار است. این رادیاتور مجله خبری تاسیسات ساختمان ها دارای دو پنل توخالی هستند که توسط آبگرم پر می شوند. بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند.

یکی از مواردی که می‌تواند باعث گرم نشدن رادیاتور بعد از هواگیری شوفاژ شود، گیر کردن شیر رادیاتور شوفاژ است. در این حالت شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را بررسی کنید و مطمئن شوید که شیرها را در حالت باز قرار می‌دهید تا جریان رفت و برگشت آب در لوله‌های رادیاتور برقرار شود. تنها مسئله ای که باید در انتخاب محل نصب رادیاتورهای برقی مد نظر داشته باشید این است که ببینید کدام قسمت از ساختمان شما نیاز به گرمای بیشتری دارد. رادیاتور گرمایشی قرنیزی یک نوع مبدل گرمایشی به شکل قرنیز است که برای انواع دکوراسیون مدرن و فضاهای شیک و خاص طراحی شده اند. این مدل مانند دیگر رادیاتورها گرما را می تواند به خوبی به محیط انتقال دهد. پوسته روی محصول به شکل قرنیز و از آلومینیوم سبک ساخته شده تا گرما را به خوبی به بیرون انتقال داده و از لحاظ شکل ظاهری به زیبایی فضا بیافزاید.