راندمان بالای 90 درصدی دستگاه از دیگر وجوه مثبت پکیج ایران رادیاتور است. این دستگاه برای فضاهایی با متراژ بالا مناسب است ولی در عین حال قیمت پایینی نسبت به دیگر مدل های پکیج ایران رادیاتور دارد. پکیج های دیواری گازسوز ایران رادیاتور که کد آنها با حرف که دارای حرف M ، K ، E و L می باشند از نوع پکیج های دو مبدل می باشند. همچنین نامگذاری با حروف FF به معنی وجود دودکش دو جداره فن دار و CF به معنی بدون فن بودن دستگاه می باشد. مدلهای L و K ایران رادیاتور دارای نمایشگر عیب یاب دیجیتال بوده و مدل L دارای منبع انبساط بزرگتری نسبت به سایر مدل ها دارد. رادیاتور حوله خشککن از دیگر رادیاتورهایی که میتوان در حمام نصب کرد، رادیاتورهای حوله خشک کن است که قادر است گرمای مورد نیاز در حمام را نیز تامین میکند.
قیمت پکیج شوفاژ دیواری
کلیه پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور، دارای گارانتی ۲ ساله و خدمات پس از فروش می باشند، اما پرداخت هزینه نصب و اتصالات پکیج ها، بر عهده مشتریان است. این سری پکیج ایران رادیاتور مجهز به نمایشگر دیجیتال کاملی می باشد که می تواند اطلاعات کاملی از دستگاه را از طریق این نمایشگر به اطلاع مصرف کننده برساند. از طریق این نمایشگر در صورت خرابی دستگاه عیب دستگاه توسط کد به مصرف کننده نمایش داده می شود. در بالا سعی کردیم بدون هرگونه غرض ورزی مقایسه ای کامل و جامع میان رادیاتور پنلی پا پره ای داشته باشیم تا شما مصرف کنندگان عزیز بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. می توان گفت تهیه رادیاتور پنلی از یک تولید کننده معتبر داخلی می تواند خیال شما را از بابت گرمایش منزل مسکونی یا محل کار شما تا سالها راحت نماید .
رادیاتور ۵ پره ایران رادیاتور مدل ماکسی ۵۰۰
پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل L24FF از مدل های فن دار پکیج ایران رادیاتور می باشد. این مدل از پکیج ایران رادیاتور با راندمان 93% یکی از پرفروش ترین مدل پکیج ها با قیمت متوسط است. در نتیجه آنچه بیشتر مورد توجه است استفاده روز افزون پکیج شوفاژ دیواری در بین خانواده های ایرانی و بسیاری از ساختمان ها است. این به خاطر کارکرد راحت و آسان پکیج های دیواری است که می توانند در هر لحظه آب گرم را تولید کنند و از طرف دیگر هر واحد را مستقل از دیگر واحدها صاحب منبع تولید آب گرم، می کنند. در ادامه می خواهیم در مورد انواع و قیمت پکیج شوفاژ دیواری نکاتی را عنوان کنیم که ممکن است برای شما مفید واقع شود.
وزن خالص پکیج های فوق ۳۸ کیلوگرم بوده و مصرفی برق آنها ۱۵۸ وات می باشد. وزن خالص پکیج های فوق 38 کیلوگرم بوده و مصرفی برق آنها 158 وات می باشد. از آنجایی که انتخاب مناسب ترین مدل جهت خریداری و نصب امری مجله خبری تاسیسات ساختمان تخصصی است . توصیه می شود با بهره گیری از مشاوره و کارشناسی رایگان تکنسین های مجرب گروه تاسیسات لوکس پیش از خرید و اطلاع از شرایط نصب مرتبط اطلاع حاصل نموده تا آسایش خاطر شما با کمترین هزینه فراهم گردد.
- عمل گرمایش در رادیاتور چیست از طریق لولههای حاوی آب گرم دیگ صورت می گیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را از طریق جابه جایی در هوای اتاق انتقال می دهد.
- بهتر است بدانید چنانچه کف رادیاتور به زمین زمین تا سقف بیشتر از سه متر است دست نگهدارید.
- رجوع به نمایندگی ها می تواند بسیار حائز اهمیت باشد و از اینرو اغلب خریداران تمایل دارند محصولات مورد نظر خود را از نمایندگی های مجاز آن خریداری کنند.
- لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستمهایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت میکنند.
پکیج های دو مبدل بجهت ثابت بودن دبی عبوری و کنترل بهتر دمای سیال، گرادیان حرارتی تحت کنترل بوده و آبگرم مصرفی به صورت مطبوع به دست می آید. همچنین با توجه به اینکه آبگرم مصرفی با شعله مشعل تماس مستقیم ندارد،تشکیل رسوب بر جداره داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیر تر اتفاق می افتد. تمامی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور دارای سیستم حفاظت در برابر یخ زدگی می باشند. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF از نوع پکیجهای فن دار است که خروج دود و گازهای احتراق دودکش پکیج را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل مینمایند.
سیستم گرمايش قرنیزی جايگزين قرنیزهای متداول به کار رفته در ساختمانها اعم از مسكونی و اداری و حتی تجاری شده و با ظاهر و ابعادی در حد قرنیز کاربری گرمايشی را نیز به قرنیز اضافه مینمايد. عدم جاگیري و اشغال فضاي محیط و اتاق و تأثیر نداشتن آن در چیدمان و دکوراسیون محیط داخلي و عدم نیاز به قرنیز کاري محیط داخلي و اتاقها از مزايای آن است. در نوع آلومینیومی از ترکیب تعداد پره، می توان توان گرمای مورد نظر متناسب با فضای مورد بحث را محاسبه نمود.
رادیاتور اکو 500
عمل گرمایش در رادیاتور چیست از طریق لولههای حاوی آب گرم دیگ صورت می گیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را از طریق جابه جایی در هوای اتاق انتقال می دهد. به این شکل که هوای گرم بالای رادیاتور که سبک تر هست به طرف بالا حرکت می نماید و هوای سرد جایگزین آن می گردد و این چرخش دائمی در جریان هوا، باعث گرم شدن محیط می گردد. به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند. از معایب رادیاتور پنلی می توان به این نکته اشاره کرد که قابلیت کم و زیاد کردن ندارند. اگر پکیج دیواری در بالکن و یا فضای باز نصب شود و مسیر دودکش پکیج دیواری بصورت افقی باشد وبیشتر از 30 سانتی متر باشد باید از پکیج های نوع فن دار شرکت ایران رادیاتور استفاده شود.