کارایی و راندمان بالا، مصرف کمتر انرژی و کاهش میزان رطوبت در حمام از نکات خوبی است که می توان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. رادیاتورهای پنلی نسل جدید رادیاتورهای فولادی هستند؛ البته سعی شده تمام مجله خبری تاسیسات ساختمان اشکالاتی که در فولادیها وجود دارد، در این پنل اصلاح شود و کارایی و عمر مفید آن افزایش پیدا کند. این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب میشود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است.
در حقیقت می توان گفت تنها تفاوت شوفاژو رادیاتور این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی می باشند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می شوند. در حال حاضر سیستم های گرمایشی و سرمایشی جدید بسیار مجهز و در عین حال ساده و بیخطر تولید و به بازار عرضه می شوند.
بهتر است مدلی از رادیاتورها را انتخاب نمایید که بتوانید به راحتی تمیز کنید تا راندمان حرارتی رادیاتور بالاتر برود. اگر از رادیاتور پرهای خریداری میکنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد. این امر از آنجهت استکه اگر رادیاتور شما خراب شد بتوانید پرهی آن را تعویض نمایید. قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد. پکیجهای زمینی در ساختمانهای با مساحت بالا که نیاز به حجم آب مصرفی زیادی دارند استفاده میشود و از پکیجهای دیواری در ساختمانهایی با مساحت کم استفاده میشود. ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد.
حتما به این نکته توجه داشته باشید که محاسبه رادیاتور پنلی بسیار حائز اهمیت می باشد و پیشنهاد می شود برای این کار حتما از کارشناسان خبره کمک بگیرید. در پکیج دیواری دو مبدل ایران رادیاتور به دلیل مکانیزم طراحی شده، آبگرم مصرفی در تماس مستقیم با شعله های مشعل نخواهد بود بنابراین رسوب گذاری در جداره های داخلی مبدل صفحه ای آن از پکیج تک مبدل دیرتر انجام می شود. قطر دودکش های پکیج شوفاژدیواری ایران رادیاتور مدل L36FF برابر ۶۰/۱۰۰ mm می باشد. امروزه با توجه به استفاده روز افزون از سیستم های گرمایشی جدید از قبیلپکیج دیواری ، صحبت در مورد اینکه چه نوع رادیاتور می تواند بهترین گرمایش را ایجاد کند داغ شده است . در این میان عمده رقابت بین رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای می باشد.
- روی سیستم های آب گرم کار می کند و کاملاً بی صدا اتاق را بدون خشک کردن پوست و چشم گرم نگه می دارد.
- کلیه پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور، دارای گارانتی ۲ ساله و خدمات پس از فروش می باشند، اما پرداخت هزینه نصب و اتصالات پکیج ها، بر عهده مشتریان است.
- در خرید اینترنتی می توان محصولات متنوعی را مشاهده کرد و برای خرید انتخاب هوشمندانه تری داشت.
- میتوان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود.
- دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد.
Quality کیفیت برتر】 ساخته شده با آلومینیوم با کیفیت بالا در برابر خراش ، بخاری دیواری شوفاژ دیواری دوام و عملکرد عالی را ارائه می دهد. رادیاتورها بر اساس مادهای که از آن در تولیدشان استفاده میشود به سه دسته آلومینیومی، فولادی و چدنی تقسیم میشوند. یک روش بر اساس جنس بدنه رادیاتورها و روش دیگر، طبقهبندی بر اساس شکل آن است که ما در اینجا قصد داریم هر دو را بررسی کنیم و با انواع رادیاتورها آشنا شویم. برای جلوگیری از یخ زدگی گاز ، تنظیم کننده خودکار جریان گاز در آن در نظر گرفته شده است. و خدمات پس از فروش می باشند، اما پرداخت هزینه نصب و اتصالات پکیج ها، بر عهده مشتریان است.
این مدل پکیج ایران رادیاتور سری E به غیر از حجم و ظرفیت، تفاوت زیادی با مدل قبل ندارد جز چند مورد شامل ابعاد و وزن و بدون فن بودن دستگاه، گرمایش اسمی دستگاه 24000kcal، توان خروجی 24kw و ظرفیت حرارتی 20640kcal/h است. دو مبدله بودن دستگاه نیاز به آب گرم مصرفی را به شکل مطبوعی پوشش می دهد. پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری L با راندمان حرارتی 90 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 140 مترمربع مناسب می باشد. پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل LR24FF از نوع پکیج های سه مبدل دیجیتال و از نوع فن دار می باشد.
رادیاتور پنلی لورچ پربازده 160 سانتی متر مدل PKKP22-160
آب، داخل لولههایی که درون رادیاتورها تعبیه شده اند حرکت میکند و در اثر این حرکت و جابهجایی، گرما نیز منتقل شده و محیط اطراف به خوبی گرم میشود. رادیاتورها فلزی و یا نیمه فلزی هستند؛ در واقع کاربرد رادیاتورها تعیین میکند که چه جنسی برای ساخت آن انتخاب شود. معمولا برای آنکه راندمان پخش حرارت تولید شده توسط رادیاتورها افزایش پیدا کند، این تجهیزات را زیر پنجرهها نصب میکنند تا به کمک جریان هوا، حرارت در کل اتاق پخش شود.