برای مثال 100 سانترادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پرهرادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند. ظرفیت حرارتی خروجی فن این مدل از پکیج ایران رادیاتور 24 کیلووات و دارای سیستم محافظت در برابر کمبود آب است. این دستگاه هنگام کار صدای بسیار کمی دارد و همچنین دارای سیستم ایمنی ضد یخ زدگی، سیستم ایمنی کنترل خودکار مسیر دوکش است. این مدل پکیج از نوع دو مبدل (یک مبدل برای تأمین گرمایش رادیاتورها و مبدل دیگر برای تأمین آبگرم مصرفی) می و همچنین قطر لولههای مدار گرمایش 4/3 اینچ و قطر لولههای آب گرم و سرد، 1/2 اینچ است. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود میآیند.
رادیاتور پنلی لورچ مدل رز 120 سانتی متری
لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنلها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و … بنابراین میتوانید با توجه به نوع نیاز خود رادیاتور پنلی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید. شوفاژها و یا رادیاتورهای مجله خبری تاسیسات ساختمان پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در میآورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستمها تولید میشود نسبت به شوفاژ نوع نوع پرهای، بالاتر است. از طرف دیگر، شوفاژهای پنلی، به دلیل اینکه سطح حرارتی صافی ایجاد میکنند، میتوانند فضای یک خانه را به صورت کاملا یکنواخت، گرم نمایند.
رادیاتور لوله ای :
رادیاتور پنلی، به دلیل شکل ظاهری زیبا و مسطحی که دارد، میتواند در دکوراسیون منازل استفاده شده و بر زیبایی محیط بیفزاید. پخش بهینه گرما در محیط و نیاز نداشتن به هواگیری از دیگری ویژگیهای مثبتی که میتوان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. پکیج های دومبدله، پکیج هایی هستند که یک مبدل برای سیستم گرمایش رادیاتورها و یک مبدل برای تأمین آبگرم مصرفی در آنها تعبیه شده است.
رادیاتور پنلی لورچ مدل رز 60 سانتی متری
اما عیب بزرگ این سیستمهای گرمایشی، این است که تعویض آنها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. رادیاتور ها یکی از پرکاربردترین و مهم ترین مبدل های حرارتی می باشد که برای انتقال گرما، گرمای آب را به محیط منتقل می کند. باید بدانیم که رادیاتورها به تنهایی قادر به تولید گرما نیستند و باید به سیستم های گرمایشی مانند پکیج ها و یا موتورخانه ها متصل شوند. رادیاتورها فقط برای سیستم های گرمایشی هستند و در سیستم های سرمایشی و گرمایشی قابل استفاده نیستند مگر اینکه از دستگاه فن کویل استفاه شده باشد. از مزیت های استفاده از پکیج می توان به مستقل بودن آبگرم و سیستم گرمایشی واحد های مسکونی از یکدیگر در ساختمان و مجتمع اشاره نمود.
سوخت پکیجهای دیواری معمولا گاز و برق است و پکیجهای زمینی گازوئیل سوز و یا دوگانه سوز هستند. قبل از بسته بندی رادیاتور پنلی در کارخانه این رادیاتور ها در فشار 13 بار تست می شود و به صورت اتوماتیک در بسته بندی های حباب دار آماده عرضه به بازار می گردد. در رادیاتور پنلی جهت افزایش عمر مفید و بالا بردن کیفیت رنگ تمامی سطوح رادیاتور پنلی ق از رنگ شدن در رنگ آستراپوکسی فرو میروند و سپس یا رنگ اپوکسی پلی استر به روش الکترو استاتیکی با تجهیزات تمام الکترونیکی پوشش داده می شود. قیمت این رادیاتورها پایین است، اما ضربه پذیری و شکنندگی، نبود تنوع در شکل ظاهری و محدودیت در افزایش طول از جمله مشکلاتی است که میتوان در رابطه با این نوع به آن اشاره کرد. برای آنکه درصد زنگ زدگی این فلز کاهش پیدا کند از مادهای به نام پلی استر جهت پوشاندن سطوح رادیاتور استفاده میشود.
- برای تعیین تعداد پرهها و حداکثر بار حرارتی حتما با یک متخصص مشورت کنید و نظر او را جویا شوید.
- قابلیت نطافت آسان، پوشش دهی با رنگ، بازدهی حرارتی بالا دیگر ویژگیهای این رادیاتور است.
- امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است.
- پکیج دیواری ایران رادیاتور سری E با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 130 مترمربع مناسب می باشد.
- ظرفیت حرارتی خروجی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF، برابر ۲۴۰۸۰ KCal/Hr معادل ۲۸ KW می باشد.
- تنها ایراد این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پرهای نمی توان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد نمود.
همچنین بر اساس نوع مبدل حرارتی نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های تک مبدله و 2- پکیج های دو مبدله. بر اساس نوع سوخت نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های گاز سوز و 2- پکیج های برقی که فقط از برق برای گرم کردن استفاده می کنند و کاملا بی صدا هستند. بنابراین می توان انواع پکیج های شوفاي دیواری را بیان کرد که می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
با همهی این اوصاف بهترین برند تولید کنندهی رادیاتور در بازار ایران کدام برند است و چه ویژگیهایی دارد. اما از آنجا که میتوان با کم یا زیاد کردن پرهها آنها را با محل نصب متناسب کرد، طرفداران خاص خود را دارند. تقسیم بندی دیگری که در مورد رادیاتورها وجود دارد، بر اساس شکل ظاهری آنها انجام میشود که در ادامه به ذکر توضیحاتی در مورد آنها میپردازیم. نصب رویه چوبی یا فلزی برای رادیاتور جهت زیبایی بهتر، مانع بزرگی برای انتقال انرژی به داخل اتاق می باشد و راندمان را بسیار کاهش می دهد.
رادیاتور پره ایآلومنیومی به دلیل واکنش بین مبدل حرارتی پکیج دیواری که از جنس مس می باشد با آلومنیوم تولید گاز هیدروژن می نماید که اصطلاحا از آن به عنوان هوا گرفتن رادیاتور یاد می شود که باعث فشار به پمپ پکیج دیواری و کم شدن عمر آن می شود. اما با توجه به جنس رادیاتور پنلی که از فولاد می باشد میزان هوا گیری در آن حداقل می باشد. نحوه انتخاب پکیج شوفاژ دیواری در شرایط گوناگون می تواند متفاوت باشد. ابتدا باید ببینید برای چه متراژ از ساختمان می خواهید پکیج شوفاژ دیواری را نصب کنید. هر چه ساختمان متراژ بالاتری داشته باشد به همان اندازه باید از پکیج های متفاوت با ظرفیت بالاتری استفاده کنید. در طبقات پایین تر فشار آب بیشتر است و هر چه به طبقات بالاتر بروید از فشار آب کمتری برخوردار هستید و از این جهت مدل های مختلف پکیج دیواری مورد نیاز خواهد بود.
امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل 85 درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، 60 درجه سانتیگراد می باشد. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، ۶۰ درجه سانتیگراد می باشد.
به طور معمول ساختمان ها و برج های مسکونی برای سرما از کولر و برای ایجاد گرما در فصل زمستان از پکیج، اسپیلت و رادیاتور بهره برداری می نمایند. رادیاتورها تقریبا در همه ساختمان های آپارتمانی نصب می شوند و به عنوان سیستم گرمایشی اصلی کاربرد دارند. رادیاتور که بعضی آن را با نام شوفاژ می نامند نوعی وسیله گرمایشی فلزی می باشد که به دیوار وصل می گردد و بر حسب فلز استفاده شده در آن انواع مختلفی دارد. رادیاتورها از جریان برق استفاده می نمایند و مثل یک منتقل کننده دما و گرمای آب عمل می کنند. در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد.