پیشنهاد داریم تا آخر مطلب راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ برای داشتن خریدی مطمئن و بهینه ما را همراهی کنید. از معایب رادیاتورهای پنلی میتوان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگزدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیبدیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرونبهصرفه در رادیاتور پنلی را از بین میبرد. از دیگر معایب رادیاتور پنلی میتوان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود.
- ایران رادیاتور یکی از رادیاتورهای معروفی است که هم مشتریان و فروشندگان، هم پیر و جوان که قصد خریدن رادیاتور ندارند به خوبی نامش را میشناسند.
- رادیاتور های دکوراتیو دسته ای از رادیاتورها هستند که علاوه بر تأمین گرمایش اتاق، به سبب ظاهر شکیلی که دارند، بخشی از دکوراسیون داخلی محسوب شده و باعث زیبایی بیشتر محیط می شوند.
- در پکیجهای دو مبدل، در صورت عدم گردش آب در رادیاتور شوفاژ، آب گرم مصرفی هم گرم نمیشود و در صورتی که پمپ ضعیف شده باشد، چون دمای آب گرم مصرفی خیلی بالا نیست، کاهش دمای آن مشخص نمیشود و در نتیجه مصرف کننده متوجه نمیشود که پمپ دستگاه خراب شده است.
- بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود.
به طور عمده رادیاتور های گرمایشی موجود در بازار ایران، ساخته ی کشورهای ایران، ترکیه، آلمان و ایتالیا هستند و بدیهی است که هر کدام از کیفیت متفاوتی نسبت به برندهای مشابه برخوردارند. در صورتیکه شما این محصول را از فروشگاه ها و برندهای معتبر خریداری کنید، می توانید صاحب محصول با کیفیتی شده و از خدمات شرکت ارائه دهنده از جمله مجله خبری تاسیسات ساختمان نصب، راه اندازی، سرویس دهی، گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید. همچنین می توانید برای مشاوره و اطلاع از قیمت رادیاتور گرمایشی به روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. برای آشنا شدن با یکی از به روزترین و بهترین وسایل گرمایشی برای فصول سرد، در این مقاله قصد داریم دراین باره که انواع رادیاتور گرمایشی چیست صحبت کنیم.
انتخاب محل نصب رادیاتورها
امروز قصد داریم به شما نحوه رسوب زدایی رادیاتور شوفاژ را به طور کامل و به صورت قدم به قدم آموزش بدیم و اگر حتی کمی استعداد فنی داشته باشید امیدوارم در پایان این مقاله براحتی اقدام به شستشوی مسیر شوفاژ و جرم زدایی رادیاتورها نمایید . به عنوان مثال جرم ، براده فلزات و شن و ماسه ای که در سیستم مدار شوفاژ وجود دارد و با شروع فصل زمستان و فعالیت پمپ سیرکولاسیون به داخل پکیج کشیده میشوند همه باعث بوجود آمدن مشکلات بسیاری خواهد شد که با انجام این عمل این مسئله پیش نخواهد آمد . زمانی که هوای اتاق گرم می شود میزان رطوبت نیز کاهش می یابد، برای همین می توان در محیط هایی که میزان دما و رطوبت هوا اهمیتی ندارد از رادیاتور استفاده کرد. برای خرید مطمئن می توانید از نمایندگی آنرا تهیه کرده و با نصاب ماهر ، هم نصب را در زمان کمتری به پایان برسانید و هم از نظر کیفیت نصب مطمئن باشید. فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیدهای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری و جوشکاری می باشد.
تنظیمات پکیج را مورد بازبینی قرار دهید تا روی بخش زمستان تنظیم شده باشد. در این بخش ما قصد داریم برای شما تجزیه و تحلیلی از انواع و اقسام این وسایل کاربردی انجام داده و ارزیابی کنیم برای چه سبک خانه ای کدام جنس رادیاتور مناسب تر هستد. اگر در ماههای سرد سال، چندینبار مجبور شدید شوفاژها را هواگیری کنید، حتماً رادیاتور یا سیستم گرمایشی منزل شما مشکل دارد؛ بنابراین بهتر است مشکل اصلی را هرچه سریعتر برطرف کنید.
شستشوی رادیاتور شوفاژ معمولا یکی از کارهایی هست که قبل از شروع فصل زمستان انجام میدهند و به منظور جرم گیری مدار رادیاتورها صورت میگیرد . با انجام این کار خیلی زیاد از مشکلاتی که در آینده ممکن است برای پکیج بوجود بیاد پیشگیری به عمل میآید . هوایگرم معمولا در بالا قرار می گیرد، هر چه هوا گرم می شود بالاتر می رود و سپس هوای سردتر پایین تر قرار می گیرد و در مجاورت با رادیاتور گرم شده و این چرخه ادامه می یابد تا هوای اتاق بطور کامل و طبیعی گرم شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد میشود مطالب مرتبط با مقالهبهترین رادیاتور شوفاژ منزل یا ویلارا نیز مطالعه فرمایید. به عنوان مثال برای یک اتاق 16 متری ، طبق محاسبه زیر رادیاتور پنلی به طول 1/20 متر مناسب مورد استفاده قرار می گیرد . هنگام نصب رادیاتورها بهتر است از شیر های ترموستات خودکار بجای معمولی استفاده نمایید تا در مصرف سوخت (گاز) صرفه جویی کنید.
هنگام نصب رادیاتور ملزم به رعایت چه نکاتی هستیم ؟
این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است. نحوه عملکرد این رادیاتورها به این صورت می باشد که المنت ها داغ می شوند و باعث به حرکت در آمدن روغن درون رادیاتور و انتقال حرارت گرما از روغن به محیط پیرامون می شوند. رادیاتورهای برقی در سایز های متفاوت تولید می شوند و آلودگی بسیار کمی برای محیط زیست دارند.
البته اگر قرار باشد خانهای نوساز تحویل بگیرید نیز بهتر است از همان ابتدا در پی سیستمگرمایش خانه باشید. گرمای تولیدی این رادیاتورها از ۹۵ تا ۱۶۵ کیلو کالری متفاوت است و بسته به کارخانههای تولیدی دازد. رادیاتورهای پنلی پس از ورود به عرصهی رادیاتورها توانستند به خوبی جای خود را در بازار پیدا کنند و به سرعت مشتریان خود را یافتند. این رادیاتورها ویژگیهایی دارند که به وسیلهی آن توانستند رضایت مشتریان خود را جلب نمایند. سعی کنید در هنگام نصب و اندازهگیری، حداقل فاصلهی مجاز را بین کف رادیاتور و کف زمین در نظر بگیرید.
جنس رادیاتورها نیز میتواند از انواع فولاد، چدن و آلمینیوم باشند (اخیرا در رادیاتورهای پنلی دکوراتیو از سنگ وشیشه نیز استفاده میشود). در صورتی که سیستم مرکزی و پمپ حرارتی فعال هستند ولی رادیاتور شوفاژها سرد هستند، باید فشار آب را کنترل کنید. در روی سیستم گرمایشی شما بخشی وجود دارد که نام آن مانومتر است که اندازهی فشار آب را بیان میکند.