آلومینیوم همچنین از مقاومت بالایی در برابر فرسایش آبی و اکسید شدن برخوردار بوده و دارای طول عمر بالایی حتی در محیط های مرطوب مانند حمام می باشد. رادیاتورهای آلومینیومی به دو روش دایکاست و اکستروژن تولید می شوند. رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد.
پیشنهاد داریم تا آخر مطلب راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ برای داشتن خریدی مطمئن و بهینه ما را همراهی کنید. از معایب رادیاتورهای پنلی میتوان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگزدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیبدیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرونبهصرفه در رادیاتور پنلی را از بین میبرد. از دیگر معایب رادیاتور پنلی میتوان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود.
رادیاتور پنلی 120 سانتی تاش تیپ 22
توان حرارتی هر پره (در صورتی که طول پره 8 سانتی متر باشد) 130 کیلو کالری می باشد. البته ما میتوانیم با استفاده از پنجره های UPVC دوجداره و شیر ترموستاتیک رادیاتور میزان تلفات حرارتی را کاهش دهیم ولی نمیتوانیم آن را به طور کامل حذف نماییم. استفاده از شیر هواگیری خودکار رادیاتور باعث سهولت در عمل هواگیری مجله خبری تاسیسات ساختمان می شود و بعلاوه خطر نشت آب از رادیاتور به مبلمان و اثاثیه را جدا کاهش میدهد. در رادیاتورهای دایکاست اکسترود روش تولید تلفیقی از هر دو روش فوق می باشد ، به این ترتیب که قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید می شود و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و سپس قطعه بالا ، وسط و پایین به هم متصل می شوند.
این رادیاتورها معمولا روی دیوار نصب می شوند و یا روی زمین به صورت ایستاده قرار می گیرند. این رادیاتورها علاوه بر گرمایش محیط توانایی کنترل رطوبت محیط و خشک کردن لباس های کوچک را نیز دارند. این رادیاتورها عموما در 3 سایز تولید و اجرا می شوند که به 10 لوله و 14 لوله و 20 لوله معروف هستند. رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی از یک سری المنت و روغن که درون آن قرار دارند تشکیل شده است. نحوه عملکرد این رادیاتورها به این صورت می باشد که المنت ها داغ می شوند و باعث به حرکت در آمدن روغن درون رادیاتور و انتقال حرارت گرما از روغن به محیط پیرامون می شوند. رادیاتورهای برقی در سایز های متفاوت تولید می شوند و آلودگی بسیار کمی برای محیط زیست دارند.
در رادیاتورها دو لوله رفت و برگشت، که یکی از آنها برای ورود آب گرم و دیگری برای خروج آب است، وجود دارد که هنگام نصب باید دقت لازم به کار گرففته شود که این دو کانال با فاصله مشخصی از یکدیگر قرار گیرند. با توجه به نوع رادیاتور مصرفی، معمولا فاصله بین دو کانال، 35سانتی متر، 50 سانتی متر و یا 60 سانتی متر می باشد. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند. رادیاتورهای پنلی از نظر کارکرد و کاربرد جزو عالی ترین ها محسوب می شوند، در صورتی که از تولیدکننده های قابل اعتماد خریداری شوند. رادیاتور یک وسیله گرمایشی فلزی یا نیمه فلزی است که کاربردهای مختلفی دارد، اما در ساختمان ها از آن برای منتقل کردن حرارت آب گرم استفاده می کنند.
- رادیاتور یک وسیله گرمایشی فلزی یا نیمه فلزی است که کاربردهای مختلفی دارد، اما در ساختمان ها از آن برای منتقل کردن حرارت آب گرم استفاده می کنند.
- می توانید اندازه و ابعاد رادیاتور و جنس آن را متناسب با نوع کاربرد، محل قرار گیری و میزان ظرفیت مورد نیاز با توجه به فضای محیط انتخاب نمایید.
- رادیاتور آلومینیومی سبک تر زیباتر و ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به فولادی دارد .ولی از لحاظ قیمت گرانتر می باشد .معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد .
رادیاتور پره ای آلومینیومی بیش از نیم قرن است که یکی از رایج ترین و پرکاربردترین وسایل گرمایشی در بین مردم به شمار می رود. همانطور که از نام محصول پیداست، در این مدل پره هایی از جنس آلومینیوم کنار هم قرار می گیرند و میزان گرمایی که این مدل به محیط می دهد به تعداد پره های آن بستگی دارد. از آنجایی که رادیاتور آلومینیومی خاصیت ضد زنگ دارد، در موقعیت جغرافیایی و محیط های شرجی و مرطوب کمتر دچار خوردگی و پوسیدگی می شود.
رادیاتور شوفاژ
در سال ۱۳۵۷ این کارخانه در شهر اصفهان تاسیس گردید و یکی از نامهای آشنای رادیاتورسازی در ایران شد. این کارخانه هم توانست در سال ۱۳۹۳ اولین مدل رادیاتور پنلی خود را به بازار عرضه نماید. اگر از رادیاتور پرهای خریداری میکنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد.
به طور عمده رادیاتور های گرمایشی موجود در بازار ایران، ساخته ی کشورهای ایران، ترکیه، آلمان و ایتالیا هستند و بدیهی است که هر کدام از کیفیت متفاوتی نسبت به برندهای مشابه برخوردارند. در صورتیکه شما این محصول را از فروشگاه ها و برندهای معتبر خریداری کنید، می توانید صاحب محصول با کیفیتی شده و از خدمات شرکت ارائه دهنده از جمله نصب، راه اندازی، سرویس دهی، گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید. همچنین می توانید برای مشاوره و اطلاع از قیمت رادیاتور گرمایشی به روز با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. برای آشنا شدن با یکی از به روزترین و بهترین وسایل گرمایشی برای فصول سرد، در این مقاله قصد داریم دراین باره که انواع رادیاتور گرمایشی چیست صحبت کنیم.
اصطلاح آکس رادیاتور چیست؟
با این کار جریان عمودی هوا متعادل می شود و گرمای تابشی رادیاتور بیشتر می شود . هدف از تولید و ساخت این نوع از رادیاتورها، کمک به حفظ طراحی داخلی و دیزاین واحدها می باشد.رادیاتورهای شیشه ای در سایزها و ابعاد مختلف طراحی می شوند، که مشتری می تواند بنا به سلیقه شخصی خود ابعاد و حتی طرح روی آن را انتخاب کند. به دلیل داشتن آزادی عمل در انتخاب طرح و نقش روی این رادیاتورها، بسیاری از افراد ترجیح می دهند برای همخوانی با دیزاین داخلی در منازل خود از این نوع استفاده کنند. در صورت مسدود بودن مبدل که توسط رسوبات موجود در آب ایجاد شده گرمایش منزل با مشکل مواجه خواهد شد. همچنین رسوبات رادیاتورها نیز در روند گرمایش خانه مشکل ایجاد میکنند لازم است تا حتما برای رفع این مشکل اقدام کنید.