مرکز خرید و بررسی کالای تهویه رادیاتور دیواری پنلی ایران رادیاتور 100 سانتی متری رادیاتور ایران رادیاتور ستایش سنتر-بوتانب

رادیاتورهای پنلی پس از ورود به عرصه‌ی رادیاتورها توانستند به خوبی جای خود را در بازار پیدا کنند و به سرعت مشتریان خود را یافتند. این رادیاتورها ویژگی‌هایی دارند که به وسیله‌ی آن توانستند رضایت مشتریان خود را جلب نمایند. قبل از بسته بندی رادیاتور پنلی در کارخانه این رادیاتور ها در فشار 13 بار تست می شود و به صورت اتوماتیک در بسته بندی های حباب دار آماده عرضه به بازار می گردد. در رادیاتور پنلی جهت افزایش عمر مفید و بالا بردن کیفیت رنگ تمامی سطوح رادیاتور پنلی ق از رنگ شدن در رنگ آستراپوکسی فرو میروند و سپس یا رنگ اپوکسی پلی استر به روش الکترو استاتیکی با تجهیزات تمام الکترونیکی پوشش داده می شود.

  • در پکیج دیواری ECO24FF ایران رادیاتور سیستم محفظه احتراق بسته و فن‌دار می‌باشد.
  • رادیاتور پنلی، رادیاتور پره‌ای و لوله‌ای از انواع رادیاتور هستند.
  • ​گروه تاسیسات لوکس هموار بهره گیری از کارشناسان مجرب در زمینه تاسیسات ساختمانی با ارایه انواع سیستم های تهویه مطبوع با مناسب ترین قیمت های بازار در زمینه ی فروش آنلاین انواع محصولات تهویه مطبوع آماده ارایه محصولات خود به هموطنان گرامی می باشد.
  • رادیاتور پنلی ایساتیس و لورچ مجهز به خط تولید LEAS ایتالیا می باشد.
  • حداکثر فشار آب سرد مصرفی در ورودی پکیج های دیواری ایران رادیاتور معادل 10بار می باشد ارتفاع استاتیک پمپ ۶ m.w.c باشد ضمناً پکیج های ایران رادیاتور دارای سیستم شیر هواگیری می باشند.

طبق مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان (۱۳۹۰) حداقل متراژ قابل تایید برای نصب پکیج در واحد آپارتمانی (مسکونی یا اداری) ۶۴ متر مربع می باشد و در غیر اینصورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه جهت احتراق مناسب در محل نصب پکیج الزامی است. این پکیج دیواری دارای توان حرارتی بالا، ۳۰۹۶۰ KCal/Hr معادل ۳۶ KW می باشند. فشار آب شهر در محل نصب دستگاه پکیج گازی بایستی حداقل 0/5 و حداکثر 3/5 بار باشد.

پکیج سری K

از مزیت های استفاده از پکیج می توان به مستقل بودن آبگرم و سیستم گرمایشی واحد های مسکونی از یکدیگر در ساختمان و مجتمع اشاره نمود. همچنین پکیج به دلیل تامین همزمان آب گرم مصرفی و گرمایشی طرفدار بیشتری نسبت به آب گرمکن دارد. این مدل پکیج دیواری ایران رادیاتور برای واحدهای مسکونی و اداری حداکثر 140 مترمربع مناسب است. پکیج ECO24 از نوع پکیج های فن دار میباشد که دود وگازهای احتراق توسط دودکش در مسیر عمودی و افقی توسط فن موجود در دستگاه به آسانی خروج پیدا می کنند .متریال استفاده شده در این پکیج از تولیدکننده های معتبر اروپایی استفاده شده است. محصولات شرکت ایران رادیاتور دارای استاندارد CE اروپا و استاندارد ملی ایران بوده و از بالاترین بازدهی حرارتی در نوع خود برخوردار می باشند .

این کارخانه محصولات خود را از ۱۳۹۴ به ایران عرضه داشت و به بازارهای ایران امد. تیپ ۲۱ تک کنوکتور، ۲۲ دو کنوکتور و ۳۳ در اندازه‌های ۴۰،۸۰، ۱۸۰ سانت در ایران توسط شرکت تاش تجارت پویا وارد شده است. می‌توان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود.

در صورتی که این اتفاق بیفتد شما ناچار خواهید بود کل پنل را عوض کنید و هیچ راه دیگری برای حل این مشکل وجود ندارد. از دیگر معایب استفاده از رادیاتورها می‌توان به نیاز به رسیدگی سالیانه آن‌ها اشاره نمود. هر ابتدای فصول سرد سال که لازم است تا رادیاتورها مجددا فعال شوند، لازم است تا مجله خبری تاسیسات ساختمان قبل از راه اندازی مجدد آن‌ها، نسبت به هواگیری هر یک از رادیاتورها به صورت دستی اقدام نمود. در صورتی که این هواگیری انجام نشود، این امکان وجود دارد که فشار هوای موجود در رادیاتور مانع از ورود آب گرم به رادیاتور شده و در نتیجه رادیاتور مربوطه بازدهی مورد انتظار را نداشته باشد.

پکیج دیواری گازی ایران رادیاتور سری L

【آسان و ایمن برای استفاده】 همراه با لوازم جانبی و کتابچه راهنمای کاربر ، نصب آسان دیوار نصب می کند فضای بیشتری در اتاق است. روی سیستم های آب گرم کار می کند و کاملاً بی صدا اتاق را بدون خشک کردن پوست و چشم گرم نگه می دارد. روش کار رادیاتور به این صوت می باشد که حرارت را از طریق جابه جایی هوا منتقل می کند. رادیاتور ها یکی از پرکاربرترین دستگاه های پخش گرما برای جبران تلفات حرارتی ساختمان و گرم نگه داشتن محل مورد نظر استفاده می شود.

عمل گرمایش در رادیاتور چیست از طریق لوله‌های حاوی آب گرم دیگ صورت می گیرد که درون آن گردش می‌ کند و حرارت را از طریق جابه جایی در هوای اتاق انتقال می دهد. به این شکل که هوای گرم بالای رادیاتور که سبک ‌تر هست به طرف بالا حرکت می نماید و هوای سرد جایگزین آن می گردد و این چرخش دائمی در جریان هوا، باعث گرم شدن محیط می گردد. به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می ‌کنند.