به دلیل شکل ظاهری و کنار هم قرار گرفتن لوله های افقی در این دستگاه ها، از آنها به عنوان خشک کن برای خشک کردن لباس ها و حوله ها نیز استفاده می کنند. یکی از مهم ترین ویژگی های رادیاتور حوله خشک کن این است که می تواند چگالی رطوبت هوا را به پایین ترین حد خود رسانده و گرمای بهینه ایجاد مجله خبری تاسیسات ساختمان کند. رادیاتور یا شوفاژ نوعی مبدل حرارتی است که در گرمایش از آن استفاده می شود. استفاده از این سیستم امروزه کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.عمل گرمایش در رادیاتور از طریق لوله های حاوی آب گرم دیگ انجام می پذیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را توسط جابه جایی منتقل می کند.
با وجود پیشرفت علم و فناوری و معرفی روشهای مدرن تهویه هوا در خانه هنوز نیز بسیاری از ایرانیها استفاده از شوفاژ را بهترین روش برای گرم کردن خانه خود به حساب می آورند. اگر بخواهیم دقیق به نحوه گرم کردن شوفاژ نگاه کنیم این وسیله کاربردی تلاش میکند با جابجا کردن هوا در اتاق آن را گرم کند. در واقع هوای گرمی که از شوفاژ ها ایجاد می شود از آنجا که بسیار سبک هستند به سمت بالا رفته و هوای سرد جای آن را می گیرد. برخلاف روش های دیگر این چرخش هوا به حدی مداوم و پی در پی می باشد که در مدت کوتاهی تمامی اتاق گرم می شود. برای اینکه گرمای شوفاژ از طریق آب گرم تأمین شود، یک لوله آب چرخشی تا دورترین نقطه خانه کشیده میشود و آب از طریق پمپ به پکیج میرسد.
- شوفاژها و همچنین رادیاتور پکیج بوتان، از جمله ابزارها و تجهیزاتی می باشند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، کاربردی می باشند.
- استفاده از این سیستم امروزه کاربرد فراوانی در گرمایش داخلی دارد.عمل گرمایش در رادیاتور از طریق لوله های حاوی آب گرم دیگ انجام می پذیرد که درون آن گردش می کند و حرارت را توسط جابه جایی منتقل می کند.
- معمولا به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند و تعداد پره ها بسته به مساحت اتاق و اتلافات آن دارد.
- قالب ریخته گری این رادیاتورها به صورت یک تکه در برگیرنده تمام پره ها می باشد.
- به صورت کلی اگر محلی که برای نصب درنظر گرفتید، لوله کشی آب گرم بیشتری احتیاج داشته باشد، هزینه نصب رادیاتور نیز بالاتر خواهد رفت.
بخشی از انتقال حرارت رادیاتور هم بر اثر تابش ازسطح پره ها اتفاق می افتد. معمولا به دلیل نفوذ هوا از طریق پنجره ها و درزهای آن و توزیع بهتر حرارت، رادیاتور را زیر پنجره نصب می کنند و تعداد پره ها بسته به مساحت اتاق و اتلافات آن دارد. در ادامه راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ باید بدانید که این رادیاتورها دارای دو صفحه موازی هستند که بین آنها دو مبدل حرارتی به نام کنوکتور وجود دارد که بر اساس حرکت هوا به سرعت گرما را از آب گرمایش به کانال های رادیاتور منتقل می کنند. راهنمای خرید رادیاتور شوفاژ با بیان نکات کلیدی کمک قابل توجهی در خرید رادیاتور خواهد کرد چرا که خرید رادیاتور شوفاژ، نیازمند داشتن آگهی و اطلاع کافی در این زمینه می باشد.
پیش از خرید رادیاتور لازم است این نکته را نیز در نظر بگیرید که جنس بدنه این محصولات نیز قیمت آنها را تغییر میدهد. علائم و علت هوا گرفتن رادیاتور و شوفاژ چیست؟ بسیاری از افراد برای گرم کردن خانه خود از سیستم گرمایشی رادیاتور شوفاژ استفاده میکنند. رادیاتور شوفاژ معمولاً با پکیج در خانه یا در بعضی از خانهها با سیستم گرمایش مرکزی مانند موتورخانه کار میکنند. رادیاتورهای مدل قرنیزی یکی از مدرن ترین و به روزترین انواع این سیستم ها هستند که در بازار آنها را با نام رادیاتورهای مخفی هم می شناسند. این رادیاتورها توسط یک سری لوله های آب گرم که در لبه های کناری دیوار نصب می شوند، گرما را به محیط اطراف انتقال می دهند.
پیشرفت تکنولوژی، تنوع محصولات گرمایشی و سرمایشی را افزایش داده است. با وجود اینکه تنوع بالا دامنه انتخاب مشتریان را گستردهتر میکند، اما انتخاب برای آنها سخت میشود، زیرا دقیقاً نمیدانند تفاوت میان رادیاتور شوفاژهای مختلف چیست و عملکرد هرکدام برای چه فضایی مناسب است. رادیاتور شوفاژ قرنیزی برای افرادی مناسب است که به طراحی حرفهای دکوراسیون محیط مورد نظرشان اهمیت میدهند و دوست ندارد وجود رادیاتور شوفاژ در وسط دیوار، در آنچه طراحی کردهاند، تداخل ایجاد کند. این رادیاتورها داخل پنلهای قرنیزی کار میشوند و از نظر ظاهری میتوانند با هر نوع دکوراسیونی هماهنگ باشند.
از طرفی مزیت دیگری که رادیاتورهای برقی دارند این است که هیچ نیازی به سیستم حرارت مرکزی مانند پکیج برای روشن کردن آن ها وجود ندارد. اما اکنون به علت وجود پنجره های دوجداره عملا گردش هوای سرد در زیر پنجره ها وجود ندارد و هیچ گونه ایرادی وجود ندارد که رادیاتور شوفاژ در زیر پنجره نصب نشود. در واقع با این کار رادیاتور شوفاژ را در سردترین نقطه از ساختمان نصب می کردند.
زیبایی ظاهری و سهولت در نصب این رادیاتورها را نسبت به نوع دیگر برتری بخشیده است. تنها مشکل این نوع از رادیاتور این است که بر خلاف نوع پرهای نمیتوان آن را بر حسب بزرگی یا کوچکی محیط کم یا زیاد کرد. هواگیری رادیاتور در واقع همان عملی است که باعث خروج هوا از رادیاتور و جایگزین شدن آب گرم با آن میشود. این کار باعث میشود آب گرم بهطور یکسان در سر تا سر رادیاتور شوفاژ پخش شده و اتاق را گرم کند تا شما با مشکل گرم نشدن شوفاژ مواجه نشوید. رادیاتورهای تخت از فولاد ساخته شده اند و به دلیل سطح صاف و مسطحی که دارند، قادر به تولید گرمای بیشتری می باشند. جهت افزایش مقاومت و بازدهی در رادیاتورهای پنلی، قبل از رنگ کردن پنل از یک سری تجهیزات الکتریکی و رنگ اپوکسی پلی استر استفاده می کنند.
رادیاتور پنلی سانیکا 100 سانت
ویژگیهای این رادیاتور شکیل بودن، قابلیت نظافت آسان، حمل و نقل آسان و بازده حرارتی بالا است. نسبت به قطرات آب حساس هستند و در برابر آنها بسیار آسیب پذیرند. بنابراین باید هرچه سریعتر مشکل هوا داشتن رادیاتور را برطرف کرده و سوراخها را (هر چند ریز) تعمیر کنید. این آب داغ دوباره درون رادیاتورها هدایت میشود و این چرخه تا زمانی که رادیاتور روشن و سالم باشد تکرار میشود.
نصب مدل های مختلف رادیاتور بر هزینه نصب رادیاتور تاثیر دارد
اما از آنجا که میتوان با کم یا زیاد کردن پرهها آنها را با محل نصب متناسب کرد، طرفداران خاص خود را دارند. خالی شدن آب در حال گردش در سیستم گرمایش میتواند باعث وارد شدن هوا به شوفاز شود. یکی دیگر از نشانههای هوا گرفتن شوفاژها، سر و صدای زیاد رادیاتور است. زمانی که هوا درون رادیاتور شوفاژ وجود داشته باشد، حرکت هوا درون لولهکشی آن باعث ایجاد سر و صدا خواهد شد. رادیاتورهای پره ای از آلومینیوم ساخته می شوند و به همین دلیل است که وزن کمی دارند و از لحاظ شکل ظاهری هم با هر نوع دیزاینی می توان آنها را تطبیق داد. یکی از مهم ترین مزایایی که این نوع رادیاتورها دارند این موضوع است که در صورت آسیب دیدن یا خرابی یکی از پره ها، نیازی به باز کردن کل بلوک نیست و و می توان آن را به راحتی با پره سالم تعویض کرد.