پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل اکو 22 eco شوفاژکاران حداد دره شیری-بوتانب

امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل 85 درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، 60 درجه سانتیگراد می باشد. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، ۶۰ درجه سانتیگراد می باشد.

رادیاتور برقی 14پره آدیسان

اما عیب بزرگ این سیستم‌های گرمایشی، این است که تعویض آن‌ها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. رادیاتور ها یکی از پرکاربردترین و مهم ترین مبدل های حرارتی می باشد که برای انتقال گرما، گرمای آب را به محیط منتقل می کند. باید بدانیم که رادیاتورها به تنهایی قادر به تولید گرما نیستند و باید به سیستم های گرمایشی مانند پکیج ها و یا موتورخانه ها متصل شوند. رادیاتورها فقط برای سیستم های گرمایشی هستند و در سیستم های سرمایشی و گرمایشی قابل استفاده نیستند مگر اینکه از دستگاه فن کویل استفاه شده باشد. از مزیت های استفاده از پکیج می توان به مستقل بودن آبگرم و سیستم گرمایشی واحد های مسکونی از یکدیگر در ساختمان و مجتمع اشاره نمود.

  • این پکیج دیواری دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند.
  • حداکثر فشار مدار گرمایش پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معادل ۳ bar و حداکثر فشار آبسرد مصرفی ورودی این پکیج ها معادل ۱۰ bar می باشد.
  • رادیاتور حوله خشک‌کن از دیگر رادیاتورهایی که می‌توان در حمام نصب کرد، رادیاتورهای حوله خشک کن است که قادر است گرمای مورد نیاز در حمام را نیز تامی‌ن می‌کند.
  • در ضمن حتما حواستان باشد که هر وسیله ای که می خرید از جمله رادیاتور می بایست از پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض مناسب برخوردار باشند.
برای مثال 100 سانترادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پرهرادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند. ظرفیت حرارتی خروجی فن این مدل از پکیج ایران رادیاتور 24 کیلووات و دارای سیستم محافظت در برابر مجله خبری تاسیسات ساختمان کمبود آب است. این دستگاه هنگام کار صدای بسیار کمی دارد و همچنین دارای سیستم ایمنی ضد یخ زدگی، سیستم ایمنی کنترل خودکار مسیر دوکش است. این مدل پکیج از نوع دو مبدل (یک مبدل برای تأمین گرمایش رادیاتورها و مبدل دیگر برای تأمین آبگرم مصرفی) می‌ و همچنین قطر لوله‌های مدار گرمایش 4/3 اینچ و قطر لوله‌های آب گرم و سرد، 1/2 اینچ است. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود می‌آیند.

رادیاتور آلومینیومی 11 پره آنیت مدل پایونیر

به طور معمول ساختمان ‌ها و برج‌ های مسکونی برای سرما از کولر و برای ایجاد گرما در فصل زمستان از پکیج، اسپیلت و رادیاتور بهره برداری می نمایند. رادیاتورها تقریبا در همه ساختمان ‌های آپارتمانی نصب می شوند و به عنوان سیستم گرمایشی اصلی کاربرد دارند. رادیاتور که بعضی آن را با نام شوفاژ می نامند نوعی وسیله گرمایشی فلزی می باشد که به دیوار وصل می گردد و بر حسب فلز استفاده شده در آن انواع مختلفی دارد. رادیاتورها از جریان برق استفاده می نمایند و مثل یک منتقل ‌کننده دما و گرمای آب عمل می‌ کنند. در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد.

همچنین بر اساس نوع مبدل حرارتی نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های تک مبدله و 2- پکیج های دو مبدله. بر اساس نوع سوخت نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های گاز سوز و 2- پکیج های برقی که فقط از برق برای گرم کردن استفاده می کنند و کاملا بی صدا هستند. بنابراین می توان انواع پکیج های شوفاي دیواری را بیان کرد که می توانند مورد استفاده قرار گیرند.