برای مثال 100 سانترادیاتور پنلی ایساتیس 1832 کیلو کالری بر ساعت بازده حرارتی دارد و در مقابل 12 پرهرادیاتور پره ای بوتان که همان اندازه 100 سانت را دارد بازده حرارتی برابر 1896 کیلو کالری بر ساعت دارد . پس می توان نتیجه گرفت که یک رادیاتور پنلی و یک رادیاتور پره ای با یک اندازه تقریبا به یک میزان بازده حرارتی دارند. ظرفیت حرارتی خروجی فن این مدل از پکیج ایران رادیاتور 24 کیلووات و دارای سیستم محافظت در برابر کمبود آب است. این دستگاه هنگام کار صدای بسیار کمی دارد و همچنین دارای سیستم ایمنی ضد یخ زدگی، سیستم ایمنی کنترل خودکار مسیر دوکش است. این مدل پکیج از نوع دو مبدل (یک مبدل برای تأمین گرمایش رادیاتورها و مبدل دیگر برای تأمین آبگرم مصرفی) می و همچنین قطر لولههای مدار گرمایش 4/3 اینچ و قطر لولههای آب گرم و سرد، 1/2 اینچ است. رادیاتورهای پنلی، به طور معمول با استفاده از یک یا دو پنل به وجود میآیند.
از طرفی هر پره قابلیت تعمیر و تعویض دارد که نسبت به رادیاتور پنلی یک مزیت محسوب میشود. این طبقه بندی بر اساس ظاهر، طراحی و ساخت رادیاتورها انجام میپذیرد. رادیاتور پنلی، رادیاتور پرهای و لولهای از انواع رادیاتور هستند.
- همچنین بر اساس نوع مبدل حرارتی نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های تک مبدله و 2- پکیج های دو مبدله.
- در این نوع سیستم ها بدلیل اینکه آبگرم مصرفی تماس مستقیم با شعله های مشعل ندارد بنابراینرسوب گداری جداره های داخلی مبدل صفحه ای به مراتب دیرتر از پکیج تک مبدل اتفاق می افتد.
- از دیگر ویژگی های مدل L24FF ایران رادیاتور می توان به دیجیتال بودن آن اشاره نمود.
- پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور در انواع و کاربردهای مختلفی تولید می گردندکه می توان به مدل های فن دار،بدون فن ، تک مبدل،دو مبدل ، سه مبدل ، آنالوگ و دیجیتال در ظرفیت های تا اشاره نمود.
- ظاهر شیک و منحصر به فرد، بدون رسوب، قابلیت نظافت آسان، قابلیت حمل ونقل آسان از ویژگی اصلی این رادیاتور است.
امروزه اهمیت وجود انواع آبگرمکن در ساختمان، بر همه کاملا روشن است. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل 85 درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، 60 درجه سانتیگراد می باشد. حداکثر دمای آبگرم گرمایش در پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L36FF معدل ۸۵ درجه سانتیگراد و حداکثر دمای آبگرم مصرفی آن، ۶۰ درجه سانتیگراد می باشد.
رادیاتور پنلی ایران نوین 60 سانت
اما عیب بزرگ این سیستمهای گرمایشی، این است که تعویض آنها در هنگام حوادثی مانند سوراخ شدن و یا زنگ زدگی، مشکل است. رادیاتور ها یکی از پرکاربردترین و مهم ترین مبدل های حرارتی می باشد که برای انتقال گرما، گرمای آب را به محیط منتقل می کند. باید بدانیم که رادیاتورها به تنهایی قادر به تولید گرما نیستند و باید به سیستم های گرمایشی مجله خبری تاسیسات ساختمان مانند پکیج ها و یا موتورخانه ها متصل شوند. رادیاتورها فقط برای سیستم های گرمایشی هستند و در سیستم های سرمایشی و گرمایشی قابل استفاده نیستند مگر اینکه از دستگاه فن کویل استفاه شده باشد. از مزیت های استفاده از پکیج می توان به مستقل بودن آبگرم و سیستم گرمایشی واحد های مسکونی از یکدیگر در ساختمان و مجتمع اشاره نمود.
پایه زمینی رادیاتور پنلی و پره ای مدل چی چست
همچنین بر اساس نوع مبدل حرارتی نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های تک مبدله و 2- پکیج های دو مبدله. بر اساس نوع سوخت نیز به دو دسته تقسیم می شوند؛ 1- پکیج های گاز سوز و 2- پکیج های برقی که فقط از برق برای گرم کردن استفاده می کنند و کاملا بی صدا هستند. بنابراین می توان انواع پکیج های شوفاي دیواری را بیان کرد که می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
به طور معمول ساختمان ها و برج های مسکونی برای سرما از کولر و برای ایجاد گرما در فصل زمستان از پکیج، اسپیلت و رادیاتور بهره برداری می نمایند. رادیاتورها تقریبا در همه ساختمان های آپارتمانی نصب می شوند و به عنوان سیستم گرمایشی اصلی کاربرد دارند. رادیاتور که بعضی آن را با نام شوفاژ می نامند نوعی وسیله گرمایشی فلزی می باشد که به دیوار وصل می گردد و بر حسب فلز استفاده شده در آن انواع مختلفی دارد. رادیاتورها از جریان برق استفاده می نمایند و مثل یک منتقل کننده دما و گرمای آب عمل می کنند. در رادیاتور ها واحدی به نام بازده حرارتی وجود دارد که نشان دهنده میزان حرارت انتقال یافته می باشد.
لازم به ذکر این نکته است که هر چه طول این پنلها بیشتر باشد، سطح بیشتری، برای انتشار گرما توسط رادیاتور، مورد نیاز خواهد بود. بدنه این تجهیزات به طور معمول از جنس چدن، آلومینیوم، فولاد، مس و … بنابراین میتوانید با توجه به نوع نیاز خود رادیاتور پنلی مورد نظرتان را انتخاب و خریداری نمایید. شوفاژها و یا رادیاتورهای پنلی، وزن بسیار کمی دارند و فضای بسیار کوچکی را نیز به اشغال خود در میآورند. از طرف دیگر، بازه گرمایی که توسط این سیستمها تولید میشود نسبت به شوفاژ نوع نوع پرهای، بالاتر است. از طرف دیگر، شوفاژهای پنلی، به دلیل اینکه سطح حرارتی صافی ایجاد میکنند، میتوانند فضای یک خانه را به صورت کاملا یکنواخت، گرم نمایند.
البته باید از معتبر بودن سایت اطمینان حاصل کنید تا بتوانید با خرید محصول خود به آنچه می خواهید برسید. لازم به ذکر است که در چنین شرایطی، پمپ موجود در سیستم شوفاژ، میتواند آب گرم ایجاد شده توسط دیگ بخار را به وسیله سیستم لوله کشی، به اتاقهای مختلف ساختمان هدایت نماید و از این طریق، آن را به رادیاتورهای نصب شده در هر اتاق، ارسال کند. سپس این نوع از رادیاتورها، میتوانند گرمای ایجاد شده را به اتاق مورد نظر انتقال دهند. همانطور که میدانید شوفاژ، به نوعی از سیستمهای گرمایشی و یا تجهیزات حرارت مرکزی، اطلاق میشود که وظیفه اصلی آن، ایجاد گرمای مورد نیاز محیط و همچنین تامین آب گرم مصرفی یک ساختمان است. لازم است بدانید که این ابزارها، از انواع سیستمهایی هستند که بر پایه انرژی الکتریکی فعالیت میکنند. در رادیاتور پنلی در پنل ها آب گرم خارج شده از موتورخانه یا پکیج در جریان است و این جریان باعث انتقال گرما به محیط می شود.
رادیاتور پره ایآلومنیومی به دلیل واکنش بین مبدل حرارتی پکیج دیواری که از جنس مس می باشد با آلومنیوم تولید گاز هیدروژن می نماید که اصطلاحا از آن به عنوان هوا گرفتن رادیاتور یاد می شود که باعث فشار به پمپ پکیج دیواری و کم شدن عمر آن می شود. اما با توجه به جنس رادیاتور پنلی که از فولاد می باشد میزان هوا گیری در آن حداقل می باشد. نحوه انتخاب پکیج شوفاژ دیواری در شرایط گوناگون می تواند متفاوت باشد. ابتدا باید ببینید برای چه متراژ از ساختمان می خواهید پکیج شوفاژ دیواری را نصب کنید. هر چه ساختمان متراژ بالاتری داشته باشد به همان اندازه باید از پکیج های متفاوت با ظرفیت بالاتری استفاده کنید. در طبقات پایین تر فشار آب بیشتر است و هر چه به طبقات بالاتر بروید از فشار آب کمتری برخوردار هستید و از این جهت مدل های مختلف پکیج دیواری مورد نیاز خواهد بود.
رادیاتور پنلی، به دلیل شکل ظاهری زیبا و مسطحی که دارد، میتواند در دکوراسیون منازل استفاده شده و بر زیبایی محیط بیفزاید. پخش بهینه گرما در محیط و نیاز نداشتن به هواگیری از دیگری ویژگیهای مثبتی که میتوان در مورد این رادیاتور به آنها اشاره کرد. پکیج های دومبدله، پکیج هایی هستند که یک مبدل برای سیستم گرمایش رادیاتورها و یک مبدل برای تأمین آبگرم مصرفی در آنها تعبیه شده است.