Quality کیفیت برتر】 ساخته شده با آلومینیوم با کیفیت بالا در برابر خراش ، بخاری دیواری شوفاژ دیواری دوام و عملکرد عالی را ارائه می دهد. رادیاتورها بر اساس مادهای که از آن در تولیدشان استفاده میشود به سه دسته آلومینیومی، فولادی و چدنی تقسیم میشوند. یک روش بر اساس جنس بدنه رادیاتورها و روش دیگر، طبقهبندی بر اساس شکل آن است که ما در اینجا قصد داریم هر دو را بررسی کنیم و با انواع رادیاتورها آشنا شویم. برای جلوگیری از یخ زدگی گاز ، تنظیم کننده خودکار جریان گاز در آن در نظر گرفته شده است. و خدمات پس از فروش می باشند، اما پرداخت هزینه نصب و اتصالات پکیج ها، بر عهده مشتریان است.
جنس پرهها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است. به همین دلیل در مناطقی مانند مناطق مرطوب شمالی بیشتر از این رادیاتور استفاده میشود. بهتر است تا در محلی که قرار است شوفاژ نصب شود بین کف و سقف نهایتا ۳ متر ارتفاع باشد. پکیج های فوق برای استفاده در آپارتمان های 50 تا 90 مترمربع مناسب می باشند. ظرفیت حرارتی خروجی این پکیج ها KCal/Hr معادل 22 کیلووات می باشد.
شوفاژ برقی ایوولی سفید مدل EVOH_13MW
تیپ ۲۱ تک کنوکتور، ۲۲ دو کنوکتور و ۳۳ در اندازههای ۴۰،۸۰، ۱۸۰ سانت در ایران توسط شرکت تاش تجارت پویا وارد شده است. بر اساس قیمت شمش آلومینیوم، قیمت نهایی محصول و راندمان حرارتی آنها بسیار با یکدیگر متفاوت است. میتوان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود. رادیاتورهای پنلی با وجود مزایای بیشماری که دارند دارای معایب متعددی نیز هستند. بنابراین آب، دوباره توسط لولههای برگشتی، به سمت شوفاژ خانه حرکت میکند و برای اینکه بتواند دوباره گرمای خود را به دست آورد وارد دیگ بخار میگردد و این سیکل، دوباره تکرار میشود.
در حقیقت می توان گفت تنها تفاوت شوفاژو رادیاتور این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی می باشند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می شوند. در حال حاضر سیستم های گرمایشی و سرمایشی جدید بسیار مجهز و در عین حال ساده و بیخطر تولید و به بازار عرضه می شوند.
بهتر است مدلی از رادیاتورها را انتخاب نمایید که بتوانید به راحتی تمیز کنید تا راندمان حرارتی رادیاتور بالاتر برود. اگر از رادیاتور پرهای خریداری میکنید بهتر است مدلی را انتخاب کنید که در بازار به وفور موجود باشد. این امر از آنجهت استکه اگر رادیاتور شما خراب شد بتوانید پرهی آن را تعویض نمایید. قطر لوله های مدار گرمایش در این دستگاه ها برابر 3/4 اینچ است و قطر لوله های آب گرم و سرد آنها، 1/2 اینچ می باشد. پکیجهای زمینی در ساختمانهای با مساحت بالا که نیاز به حجم آب مصرفی زیادی دارند استفاده میشود و از پکیجهای دیواری در ساختمانهایی با مساحت کم استفاده میشود. ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد.
- سیستم گرمايش قرنیزی جايگزين قرنیزهای متداول به کار رفته در ساختمانها اعم از مسكونی و اداری و حتی تجاری شده و با ظاهر و ابعادی در حد قرنیز کاربری گرمايشی را نیز به قرنیز اضافه مینمايد.
- ظرفیت حرارتی خروجی پکیج اکو 22 ایران رادیاتور برابر کیلوکالری بر ساعت و معادل 22 کیلووات بوده و مصرف برق این پکیج پایین بوده و معادل 135 وات است.
- قبل از پرداختن به اینموضوع اول به نکات خرید رادیاتور میپردازیم و سپس برندهای مختلف را با یکدیگر بررسی میکنیم.
- برند های محبوب شوفاژ و رادیاتور به ترتیب الویت عبارتند از ایران رایادتور,بوتان,لورچ,سانیکا, …
- این عامل به برند و شرکت تولید کننده و کیفیت محصول نیز وابسته است.
این رادیاتورها کم مصرف هستند و همین امر می تواند در پایین نگه داشتن قبض های آب شما در ماه های زمستان کمک کند. آنها می توانند در سیستم گرمایش 250F استفاده شوند و در هنگام استفاده هرگز مواد مضر را آزاد نمی کنند. رادیاتورهای دیواری ما نیز به لطف طراحی مدولار ، می توانند به دلخواه شما کوچک یا بزرگ شوند. انواع رادیاتور شامل رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای و رادیاتورهای آلومینیومی می باشند که در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد.
فروشگاه اینترنتی بوتانوشاپ
به منظور نصب رادیاتور پره ای (آلومینیومی) بر روی دیوار نیاز به بست دیواری (پرچمی) رادیاتور آلومینیومی می باشد که بر خلاف رادیاتور های پنلی(فولادی) در زمان خرید رادیاتور همراه رادیاتور نبوده و باید به صورت مجزا خریداری کرد . شوفاژها و همچنین رادیاتورها، از جمله ابزارها و تجهیزاتی هستند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، مورد استفاده قرار میگیرند. بنابر این عامل میتوان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر مجله خبری تاسیسات ساختمان نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت میتوان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار میگیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب میگردند. این پکیج دیواری دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل مینمایند.