پکیج شوفاژ دیواری و زمینی Archives اسنوپا-بوتانب

برای اطلاع از تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن مقاله راهنما را مطالعه کنید. به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ نگردیده است . رادياتورهای حوله ای از شكل خاصی برخوردار می باشند که برای خشك کردن حوله و لباس در حمام يا در کنار استخرها و ساير نقاطی که طراح صلاح بداند کاربرد دارند. اين رادياتور دارای چند پره هستند که اين پره ها بسته به نوع رادياتور به سه روش اتصال پرسی جوشی، اتصال توسط مغزی چپگرد و راستگرد، بش جا زدنی به يكديگر متصل شده اند.

اتصالات نصب پکیج با شیلنگ استیل و شیر پروانه ای

در سیستم حرارت مرکزی شوفاژ و در محلی به نام موتورخانه و یا شوفاژخانه، برخی از تجهیزات، به کار رفته است. این دسته از سیستم‌ها با نصب شدن در شوفاژخانه، می‌توانند به سیال واسط یعنی آب، این امکان را بدهند که از محلی به محل دیگر در سیستم مورد نظر انتقال پیدا کند. رادیاتورهای دیواری Wisewater که با آلومینیوم مقاوم در برابر خوردگی پخته می شوند ، و به طور طبیعی درجه حرارت خیلی سریع افزایش می یابد ، برای گرم کردن اتاق های نشیمن ، اتاق های غذاخوری و سایر فضاهای خانه شما بسیار مناسب هستند.

به منظور نصب رادیاتور پره ای (آلومینیومی) بر روی دیوار نیاز به بست دیواری (پرچمی) رادیاتور آلومینیومی می باشد که بر خلاف رادیاتور های پنلی(فولادی) در زمان خرید رادیاتور همراه رادیاتور نبوده و باید به صورت مجزا خریداری کرد . شوفاژها و هم‌‍‌چنین رادیاتورها، از جمله ابزارها و تجهیزاتی هستند که در فصول سرد سال، به ویژه در فصل زمستان، مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابر این عامل می‌توان گفت شوفاژ و رادیاتور از نظر نحوه کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند. در حقیقت می‌توان گفت تنها تفاوت این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می‌گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی هستند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می‌گردند. این پکیج دیواری دارای فن است که خروج دود و گازهای احتراق را در مسیرهای مختلف عمودی یا افقی تا بیرون از ساختمان با استفاده از جریان هوای اجباری فن تسهیل می‌نمایند.

جنس پره‌ها از آلومینیوم است که در مقابل زنگ زدگی بسیار مقاوم است. به همین دلیل در مناطقی مانند مناطق مرطوب شمالی بیشتر از این رادیاتور استفاده می‌شود. بهتر است تا در محلی که قرار است شوفاژ نصب شود بین کف و سقف نهایتا ۳ متر ارتفاع باشد. پکیج های فوق برای استفاده در آپارتمان های 50 تا 90 مترمربع مناسب می باشند. ظرفیت حرارتی خروجی این پکیج ها KCal/Hr معادل 22 کیلووات می باشد.

رادیاتور پریمیوم (ماکسی) 500

مبدل اصلی در پکیج های دو مبدله وظیفه تامین گرمایش محیط را بر عهده دارد به این صورت که آب پس از عبور از مبدل و گرم شدن به رادیاتورها منتقل میشود. رادیاتور پنلیبا توجه به جنس آن که از فولاد می باشد قیمت بسیار مناسبتری را نسبت به رادیاتور پره ای دارد در نتیجه با استفاده از رادیاتور پنلی به شدت در هزینه ها صرفه جویی می شود. به طور مثال رادیاتور پنلی 100 سانت ایساتیس دارای ضریب حرارتی 1882 کیلو کالری بر ساعت و 12 پره رادیاتور پره ای بوتان با طول 96 سانت دارای 1840 کیلو کالری می باشد . رادیاتورهایی که از آلومینیوم در تولید آن‌ها استفاده شده است، سبک بوده و در مقایسه با دو نوع دیگر، از نظر ظاهری جلوه و ظاهر زیباتری دارند. عمر طولانی، زنگ نزدن و هدایت گرمایی بالا در این رادیاتورها از دیگر عواملی است که موجب می‌شود خرید این نوع رادیاتور بیشتر صورت پذیرد. رادیاتورهای آلومینیومی را بر اساس روش تولید نیز به سه دسته، رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست، اکسترود و دایکاست اکسترود تقسیم‌بندی می‌کنند.

مغزی کوپل رادیاتور به همراه واشر

تیپ ۲۱ تک کنوکتور، ۲۲ دو کنوکتور و ۳۳ در اندازه‌های ۴۰،۸۰، ۱۸۰ سانت در ایران توسط شرکت تاش تجارت پویا وارد شده است. بر اساس قیمت شمش آلومینیوم، قیمت نهایی محصول و راندمان حرارتی آن‌ها بسیار با یکدیگر متفاوت است. می‌توان به ابعاد و اندازه هر پره، حجم آبگیری و شکل ظاهری آنها اشاره نمود. رادیاتورهای پنلی با وجود مزایای بیشماری که دارند دارای معایب متعددی نیز هستند. بنابراین آب، دوباره توسط لوله‌های برگشتی، به سمت شوفاژ خانه حرکت می‌کند و برای اینکه بتواند دوباره گرمای خود را به دست آورد وارد دیگ بخار می‌گردد و این سیکل، دوباره تکرار می‌شود.

البته ذکر این نکته نیز مهم است که این هوا گیری مداوم باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شما خواهد شد. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج دیواری انتخاب رادیاتور پنلی می تواند گزینه بهتری باشد. ظرفیت حرارتی خروجی پکیج های شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF ، برابر KCal/Hr معادل 28 KW می باشد.

در حقیقت می ‌توان گفت تنها تفاوت شوفاژو رادیاتور این دو سیستم این است که سیستم شوفاژ در محل موتورخانه یک ساختمان، قرار می ‌گیرد. این در حالی است که رادیاتورها از انواع تجهیزاتی مجله خبری تاسیسات ساختمان می باشند که در اتاق و یا آپارتمان شما نصب می شوند. در حال حاضر سیستم‌ های گرمایشی و سرمایشی جدید بسیار مجهز و در عین حال ساده و بی‌خطر تولید و به بازار عرضه می شوند.

همچنین پکیج به دلیل تامین همزمان آب گرم مصرفی و گرمایشی طرفدار بیشتری نسبت به آب گرمکن دارد. توصیه می شود از فیلتر مدار گرمایش پکیج مگناتک مدل مغناطیسی در مسیر برگشت آب استفاده گردد تا جذب رسوبات فلزی و غیر فلزی، این ذرات وارد قطعات داخلی پکیج شوفاژ دیواری نشود و طول عمر قطعات داخلی پکیج افزایش یابد. هزینه یک شوفاژ، شامل هزینه و قیمت نصب سیستم و هم‌چنین خرید آن است.

  • پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور مدل L28FF با راندمان حرارتی 93 درصد برای استفاده در منازل و اماکن اداری تا متراژ 160 مترمربع مناسب می باشد.
  • یکی از این وسایل و ابزارها که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، پکیج شوفاژ دیواری است.
  • اگر بخواهیم انواع پکیج شوفاژ دیواری را بیان کنیم باید به این نکته توجه داشته باشید که بر اساس عوامل مختلفی، انواع مختلفی از پکیج شوفاژ دیواری را می توان نام برد.
  • این نوع رادیاتور حجم و فضای زیادی اشغال نکرده و به راحتی نصب می‌شود و به همین دلیل قیمت نصب آن نیز پایین است.

این رادیاتورها کم مصرف هستند و همین امر می تواند در پایین نگه داشتن قبض های آب شما در ماه های زمستان کمک کند. آنها می توانند در سیستم گرمایش 250F استفاده شوند و در هنگام استفاده هرگز مواد مضر را آزاد نمی کنند. رادیاتورهای دیواری ما نیز به لطف طراحی مدولار ، می توانند به دلخواه شما کوچک یا بزرگ شوند. انواع رادیاتور شامل رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ‌ای و رادیاتورهای آلومینیومی می باشند که در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد.